Stoiximan Super League

-Είμαστε καλύτεροι. -Όχι, εμείς είμαστε καλύτεροι!

Δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν… σ’ άλλα κι άλλα τόσα χρόνια. Θα συμφωνούσαν στο ποιος είναι καλύτερος; Ανακαλύπτοντας ένα από τα λίγα κοινά τους στον τρόπο «ντοπαρίσματος» πριν απ’ το ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είδαν τους προέδρους τους (Δημήτρη Γόντικα και Βαγγέλη Μαρινάκη) να τους επισκέπτονται και να τους υπενθυμίζουν πόσο ανώτεροι πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι είναι απ’ τους… «άλλους»! Δείτε αναλυτικά τι τους είπαν και πως προπονήθηκαν έπειτα οι δυο ομάδες

Δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν… σ’ άλλα κι άλλα τόσα χρόνια.

Θα συμφωνούσαν στο ποιος είναι καλύτερος;

Ανακαλύπτοντας ένα από τα λίγα κοινά τους στον τρόπο «ντοπαρίσματος» πριν απ’ το ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είδαν -μ’ αυτή τη σειρά- τους προέδρους τους (Δημήτρη Γόντικα και Βαγγέλη Μαρινάκη) να τους επισκέπτονται και να τους υπενθυμίζουν πόσο ανώτεροι πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι είναι απ’ τους… «άλλους»!

Πρώτα, λοιπόν, ο Δημήτρης Γόντικας ανηφόρισε στην Παιανία και αφού δήλωσε περήφανος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την μπάλα που παίζουν, τους ζήτησε ν' αποδείξουν πως είναι πανάξια πρώτοι και καλύτεροι, παίρνοντας το διπλό στο «Καραϊσκάκη»…

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στους «πράσινους» ο κ. Γόντικας…

Κι έπειτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηφόρισε στου Ρέντη και αφού εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Ολυμπιακού και στη νοοτροπία πρωταθλητή που διαθέτουν, τους κάλεσε να νικήσουν και μάλιστα φέρνοντας κι ένα μεγάλο σκορ.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στους «ερυθρόλευκους» ο κ. Μαρινάκης…

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, αυτά δημιούργησαν αντιφατικά συναισθήματα στα στρατόπεδα των δυο ομάδων.

Απ' τη μια, λοιπόν, σ' εκείνο του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μέτρησε επιστροφές στην Παιανία και μπορεί να… κοιμάται ήσυχος για τη συμμετοχή του Σεμπάστιαν Λέτο.

Δείτε αναλυτικά τα νέα απ' την προπόνηση των «πράσινων»…

Απ' την άλλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να ζει με το άγχος της συμμετοχής του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία θα κριθεί οριστικά πλέον την Παρασκευή.

Δείτε αναλυτικά τα νέα απ' την προπόνηση των «ερυθρόλευκων»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x