Stoiximan Super League

«Ματιάστηκε» κι ο Λεονάρντο!

Υποψίες… βασκανίας δημιουργεί αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ! Μετά τους τραυματισμούς των Λυμπερόπουλου, Καφέ, Βάργκας και Δέλλα (που θα τους επαναφέρουν από του χρόνου στις υποχρεώσεις της «Ένωσης») κι εκείνος του Λεονάρντο αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αναμενόταν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος έδειξαν διάστρεμμα -και όχι κάκωση- και τον έθεσαν επίσης εκτός των επόμενων αγώνων της ΑΕΚ.

Υποψίες… βασκανίας δημιουργεί αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ!

Μετά τους τραυματισμούς των Λυμπερόπουλου, Καφέ, Βάργκας και Δέλλα (που θα τους επαναφέρουν από του χρόνου στις υποχρεώσεις της «Ένωσης») κι εκείνος του Λεονάρντο αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αναμενόταν.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος έδειξαν διάστρεμμα -και όχι κάκωση- και τον έθεσαν επίσης εκτός των επόμενων αγώνων της ΑΕΚ.

Το επικίνδυνο τάκλιν του Γκουστάβο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν έφερε μόνο τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για κόκκινη κάρτα.

Έφερε και τον Λεονάρντο υποβασταζόμενο εκτός αγωνιστικού χώρου. Μπορεί, λοιπόν, οι αρχικές εκτιμήσεις να ήταν σχετικά καθησυχαστικές, ωστόσο τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε τη Δευτέρα έφεραν κακά μαντάτα στον Κωστένογλου.

Κι αυτό διότι ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική (και όχι κάκωση, που θα τον κρατούσε εκτός για κάποιες μέρες) και πλέον δεν υπολογίζεται σίγουρα για τα επόμενα δυο παιχνίδια (με τον ΠΑΣ το Σάββατο για το πρωτάθλημα και με τη Στουρμ την Πέμπτη στο Γκρατς για το Europa League). Θα κάνει αγώνα δρόμου, δε, για να προλάβει το δύσκολο ματς της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συνέβαλε, έτσι, στο πάχος… ταβλιού που παίρνει το απουσιολόγιο του Κωστένογλου, όπου ήδη συμπεριλαμβάνονται οι Λυμπερόπουλος, Καφές, Βάργκας (θλάσεις), ο Γκέντσογλου (που έχει θέσει εαυτόν εκτός αγώνων), ο Γκούντγιονσεν (από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και όπου θα προστεθεί και επισήμως την Τρίτη ο Δέλλας (όταν θα φανεί το διάστημα που θα μείνει εκτός, λόγω της θλάσης που υπέστη επίσης με την Κέρκυρα).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x