Stoiximan Super League

Αισιόδοξος ο Αδαμίδης

Διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα πληρωθούν έδωσε στους υπαλλήλους της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης σε μια ομιλία που… έκρυψε και μια είδηση για το θέμα του επενδυτή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και ενδεχομένως το deal να κλείσει και συντομότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Κωστένογλου: «Συνεχίζουμε ταπεινά». .

Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα για την ΑΕΚ.

Χθες υπήρξε η πρώτη αντίδραση από την πλευρά των παικτών κάνοντας λόγο για καθαρά βιοποριστικό πρόβλημα, κάτι που ουσιαστικά προσδίδει μεγαλύτερη σημασία στις διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Για το θέμα αυτό ο Σταύρος Αδαμίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και το deal θα κλείσει συντομότερα από το διάστημα που ζητήθηκε.

Προκειμένου ο πρόεδρος της ΑΕΚ να αποφύγει παρεξηγήσεις και σε μια προσπάθεια να τους καθησυχάσει, ο Σταύρος Αδαμίδης συγκέντρωσε χθες στα Σπάτα όλους τους υπάλληλους και τους υπογράμμισε ότι πίσω από το ενδιαφέρον για την αγορά της ΑΕΚ από Αραβα επιχειρηματία υπάρχει μία «πολύ σοβαρή εταιρεία».

«Καταλαβαίνω ότι έχετε κάνει αρκετή υπομονή, αλλά πρέπει να κάνετε για λίγο ακόμη. Σε λίγο καιρό ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει. Είναι πολύ σοβαρή η εταιρεία με την οποία συζητάμε και ίσως να κλείσει το θέμα νωρίτερα από τις 45 ημέρες που έχουμε πει», είπε μεταξύ άλλων.

Κωστένογλου: «Συνεχίζουμε ταπεινά»

Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Νίκος Κωστένογλου σε ομιλία πριν από την προπόνηση.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην πάρουμε αέρα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ταπεινά. Εχετε καταφέρει αρκετά, παρά τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», τόνισε και κατέληξε:

«Τώρα ο κόσμος μάς αποθεώνει, αλλά στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα θα υπάρχει πάλι γκρίνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x