Stoiximan Super League

Payday!

Ημέρα (μερικών έστω) πληρωμών ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ έβαλε 200.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους, ακριβώς όσα είχε στείλει πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Νοτιάς. Το ποσό αντιστοιχεί φυσικά σ' ένα ελάχιστο μέρος των οφειλομένων στους παίκτες, ωστόσο τα νέα αν μη τι άλλο ήχησαν θετικά στα αυτιά τους ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ημέρα (μερικών έστω) πληρωμών ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ έβαλε 200.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους, ακριβώς όσα είχε στείλει πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Νοτιάς.

Τα νέα ήχησαν θετικά στα αυτιά των ποδοσφαιριστών, έστω κι αν το ποσό αντιστοιχεί σ' ένα ελάχιστο μέρος των οφειλομένων τους.

Κι αυτό διότι φάνηκε τουλάχιστον μια ευασθητοποίηση της ΠΑΕ ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων, η οποία ελπίζεται να μεταφραστεί και σε κάποια νέα "ένεση" προσεχώς.

Όσο για τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ορισμένοι πήραν το δώρο των Χριστουγέννων ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να το… εξαργυρώσουν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x