Stoiximan Super League

Πάει και για εξτρέμ

Πέρα από την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά και για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ούτσε, Περέιρα, Καμούνιας και Ρίος μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται και η περίπτωση… Λεονάρντο. Τι γίνεται με Καμενί και Ίζακσον. Ποιοι παίκτες θα κληθούν για συζητήσεις ώστε να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Πέρα από την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά και για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να είχε μεταγραφική σύσκεψη χθες με τους συνεργάτες του και σε αυτή τέθηκαν υπόψη περιπτώσεις παικτών κυρίως από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει ο ίδιος άριστα.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τη θέση είναι ο 28χρονος Νιγηριανός Ικετσούκβου Ούτσε που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και παίζει δανεικός στη Γρανάδα (15 συμμ., 1 γκολ φέτος, συμβόλαιο ως το 2015), ο 24χρονος Γάλλος Μικαέλ Περεϊρά της Μαγιόρκα (9 συμμ. φέτος, συμβόλαιο ως το 2014), ο 31χρονος Ισπανός Χαβιέ Καμούνιας της Βιγιαρεάλ (16 συμμ. φέτος, συμβόλαιο ως το 2014), ο 30χρονος Ισπανός Πέδρο Ρίος της Χετάφε (12 συμμ. φέτος, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι), μέχρι και ο Λεονάρντο που ανήκει στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Δυσκολίες για Καμενί, ανοικτό για Ίζακσον

Η περίπτωση του Κάρλος Καμενί δεν είναι τόσο απλή. Η Εσπανιόλ αξιώνει πολλά χρήματα για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ και ο Ολυμπιακός περιμένει να πέσει η τιμή του. Όσον αφορά στον Αντρέας Ίζακσον, η περίπτωση του γκολκίπερ της Αϊντχόφεν δεν έχει απορριφθεί παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Υπάρχει η σκέψη εφόσον αποκτηθεί να αγωνίζεται στην Ευρώπη ο Μέγερι, τον οποίο πιστεύουν πολύ στην ομάδα. Πάντα στα υπόψη υπάρχει και η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη, που μένει ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι.

Τους καλεί για συζητήσεις

Οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοδέστο σε πρώτη φάση και ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε δεύτερη αναμένεται να κληθούν σύντομα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να συζητήσουν την ανανέωση των συμβολαίων τους. Μπορεί ο Σουηδός αμυντικός να είναι 34 ετών, ο Κορσικανός μεσοαμυντικός 33 και ο Αργεντινός επιτελικός μέσος 35, ωστόσο πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνουν λόγω της αγωνιστικής τους προσφοράς.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Νταβίντ Φουστέρ. Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 3 εκατ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για την τουρκική ομάδα ή οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο και αν ο Ολυμπιακός θελήσει να αυξήσει τη ρήτρα, θα πρέπει να κάνει μία αναπροσαρμογή αποδοχών και χρονικής διάρκειας στην τρέχουσα συμφωνία με τον 29χρονο άσο.

Δανείζει Ζαραδούκα και Σουμπίνιο

Γιάννης Ζαραδούκας θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Σουμπίνιο επιστρέφει από τον ΟΦΗ αλλά όχι για να μείνει και θα δοθεί ξανά σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Πιο πιθανό είναι να δοθεί στην Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x