Stoiximan Super League

«Ανοικτή» ΓΣ ζήτησε ο Βγενόπουλος

Τη διεξαγωγή της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή με ανοικτές για τα ΜΜΕ πόρτες ζήτησε με επιστολή του προς τον Δημήτρη Γόντικα ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο σκοπός του «Mr MIG» είναι σαφής: να ενημερωθεί ο κόσμος ανοικτά για όσα θα συζητηθούν από τους μετόχους ή τους εκπροσώπους τους, αλλά και να διαπιστώσουν άπαντες ποιοι θα βοηθήσουν ουσιαστικά για να βγει ο σύλλογος από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Τη διεξαγωγή της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή με ανοικτές για τα ΜΜΕ πόρτες ζήτησε με επιστολή του προς τον Δημήτρη Γόντικα ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο σκοπός του «Mr MIG» είναι σαφής: να ενημερωθεί ο κόσμος ανοικτά για όσα θα συζητηθούν από τους μετόχους ή τους εκπροσώπους τους, αλλά και να διαπιστώσουν άπαντες ποιοι θα βοηθήσουν ουσιαστικά για να βγει ο σύλλογος από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Και ποιοι όχι...

Η παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου, του Αδαμάντιου Πολέμη και του Θανάση Γιαννακόπουλου είναι δεδομένη (οι δύο πρώτοι συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου), ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όλα δείχνουν πως θα εκπροσωπηθεί από εξουσιοδοτημένο δικηγόρο, που θα καταστήσει εφικτή την ψήφιση της μείωσης της τιμής της μετοχής στα 0,33 ευρώ. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Νικόλα Πατέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x