Stoiximan Super League

Με τις γνωστές απουσίες

Με μοναδικούς απόντες τον Τραϊανό Δέλλα και τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν (υπάρχουν και οι τιμωημένοι Καράμπελας και Γεωργέας) ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας. Ο 36χρονος στόπερ έκανε φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ισλανδός επιθετικός ασκήσεις αποκατάστασης.

Με μοναδικούς απόντες τον Τραϊανό Δέλλα και τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν (υπάρχουν και οι τιμωημένοι Καράμπελας και Γεωργέας) ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας.

Ο 36χρονος στόπερ έκανε φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ισλανδός επιθετικός ασκήσεις αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 13.00 και η ομάδα αναχωρεί για την Κέρκυρα στις 18.00.

Το πλάνο της ενδεκάδας

Θέση στην ενδεκάδα, δε (βάσει των απουσιών των επίσης τιμωρημένων Καράμπελα και Γεωργέα) θα έχουν οι Λαγός και Αργυρίου. Κατά τ’ άλλα, η επιστροφή του Βάργκας ενισχύει την ΑΕΚ στο κέντρο, όπου ο Κολομβιανός θα αγωνιστεί δίπλα στον Καφέ και μπροστά από τον «κόφτη» Μάκο.

Όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, εκεί θα παραμείνουν σίγουρα οι Λεονάρντο-Λυμπερόπουλος (οι συνεργασίες τους, εξάλλου, έχουν δώσει πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα), ενώ ο Κλωναρίδης έχει προβάδισμα αυτή τη φορά έναντι του Σιαλμά για το δεξί άκρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x