Stoiximan Super League

Ρέστης: «Στη σφαίρα της φαντασίας»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Βίκτωρας Ρέστης τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την ΑΕΚ. Ο γνωστός επιχειρηματίας σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως είναι αγανακτισμένος από το θέμα και καταλήγει λέγοντας: «Ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του».

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Βίκτωρας Ρέστης τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την ΑΕΚ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως είναι αγανακτισμένος από το θέμα και καταλήγει λέγοντας: «Ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του».

Η ανακοίνωση του Βίκτωρα Ρέστη:

Διαψεύδοντας σημερινά δημοσιεύματα οπαδικής εφημερίδας που πρόσκειται στην ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κύριος Βίκτωρας Ρέστης αγανακτισμένος από την έκταση που δόθηκε σε ένα ανύπαρκτο θέμα που αφορά την εμπλοκή του και οικονομική στήριξη στην ΑΕΚ δήλωσε τα εξής:

«Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους».

Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο κύριος Βίκτωρας Ρέστης τόνισε «Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x