Stoiximan Super League

Μάχη για τα πλέι οφ

Τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να εξασφαλίσει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο μίνι πρωτάθλημα για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης σεζόν.

Τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να εξασφαλίσει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο μίνι πρωτάθλημα για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει το ιδανικό σχήμα για να το παρατάξει απέναντι στους «Φαίακες».

Όλα δείχνουν ότι ο 42χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τος Αργυρίου, Κοντέ, Χέλγκασον (ή Μπουγαΐδη) και Λαγό. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καφές, Μάκος και Βάργκας. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος και Λεονάρντο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Φούντας, Εγγλέζου, Σιαλμάς και Ρίκκα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς και ο τραυματίας Δέλλας.

Παράδοση στην έδρα της Κέρκυρας

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μετράει η ΑΕΚ στην έδρα της Κέρκυρας. Μάλιστα, την περσινή σεζόν η Ένωση ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τους «Φαίακες».

Σεζόν Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

2010/11 Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-1 (14' Τσίγκας, 54' Επσταιν - 64' Τζιμπούρ)
2006/07 Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1 (1’ Καπετάνος)
2004/05 Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2 (30' Φοφόνκα, 63' Νινιάδης - 2' (αυτ) Σύρος, 57' Ίβιτς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x