Stoiximan Super League

Νοκ-άουτ ο Ιμπαγάσα

Οριστικά χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 28/3). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε ανέτοιμο τον Αργεντινό χαφ και τον απέκλεισε από την αποστολή των "ερυθρολεύκων". Ποιες οι σκέψεις του Βάσκου τεχνικού για την ενδεκάδα.

Οριστικά χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 28/3).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρινε ανέτοιμο τον Αργεντινό χαφ και τον απέκλεισε από την αποστολή των "ερυθρολεύκων".

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Κάρολ, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, κεντρικούς χαφ τους Ορμπάιθ, Μανιάτη, Μακούν (ή Φουστέρ), στα άκρα τους Αμπντούν, Μιραλάς και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζεμπούρ.

* Μια θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Μαρκάνο.

Η 20μελής αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Διαμαντάκος.

Εκτός, πέραν του Ιμπαγάσα, έμειναν επίσης οι Ντιόγκο, Παπάζογλου, Μόνχε, Καζίμ-Ρίτσαρντς (δεν υπολογίζεται) και ο εδώ και καιρό τραυματίας Πάντελιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x