Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο Μπαρμπαρούσης!

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κώστα Μπαρμπαρούση στον Παναθηναϊκό! Ο Άγγελος Ποστέκογλου, προπονητής του νεαρού επιθετικού στην Βίκτορι Μελβούρνης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Βασίλη Σαμπράκο για τον νέο άσο του τριφυλλιού, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τον τρόπο που αγωνίζεται.

Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Κώστα Μπαρμπαρούση στον Παναθηναϊκό! Ο Άγγελος Ποστέκογλου, προπονητής του νεαρού επιθετικού στην Βίκτορι Μελβούρνης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Βασίλη Σαμπράκο για τον νέο άσο του τριφυλλιού, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τον τρόπο που αγωνίζεται.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Άγγελου Ποστέκογλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Βασίλη Σαμπράκο για τον Κώστα Μπαρμπαρούση

-Για τον νέο άσο του Παναθηναϊκού:
«Τον είχα παίκτη πριν από δύο χρόνια για μια σεζόν. Είχε μια καλή πορεία μαζί μας. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα και αυτός είχε πετύχει 12 γκολ. Είχε μια πολύ καλή χρονιά και μετά τον πήρε η Αλάνια».

-Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Εμείς παίζαμε 4-3-3 και αυτός ήταν ο ακραίος μας επιθετικός. Εκεί σε αυτή τη θέση αγωνίζεται καλύτερα και έχει τις καλύτερες δυνατότητες να αποδώσει. Είναι παίκτης που από το άκρο μπορεί να μπει στην περιοχή και να απειλήσει. Δεν είναι ένας παίκτης που κινείται μόνο στην γραμμή και μπορεί να συνδυάζεται καλά με τους συμπαίκτες του. Έχει ταχύτητα και έκρηξη και μπορεί να ξεπεράσει αντίπαλο με την μπάλα. Δύσκολα τον έπιανε ο αντίπαλος όταν αγωνιζόταν σε εμάς».

-Σε ποια πλευρά αγωνίζεται;
«Στη δεξιά πλευρά».

-Το καλύτερό του προσόν;
«Είναι ένας έξυπνος παίκτης μέσα στην περιοχή. Ξέρει να βρίσκεται σε καλή θέση και να σου βάζει γκολ από το πουθενά. Μπορεί να μην δημιουργεί πολύ παιχνίδι αλλά ξαφνικά βρίσκει τον χώρο, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει. Εάν έχει μια καλή αρχή στον Παναθηναϊκό και παίξει καλά στα πρώτα παιχνίδια θα πάει καλά. Μπορεί να βελτιωθεί γιατί είναι μικρός σε ηλικία».

-Μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό;
«Μπορεί είναι ομογενής αλλά –ουσιαστικά- πάει σε μια ξένη χώρα για αυτόν. Αυτό είναι το δύσκολο και θα πρέπει να συνηθίσει. Θα έχει παίκτες που θα παλέψει για τη θέση του στον Παναθηναϊκό. Η αρχή όμως που θα έχει είναι το κυριότερο. Εάν μπει καλά στην ομάδα και αισθάνεται ότι μπορεί να πάει καλά θα βελτιωθεί κι άλλο και θα μπορεί να είναι ένας πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής στην επίθεση του ΠΑΟ».

-Μιλά ελληνικά;
«Δεν θα έχει πρόβλημα. Εγώ του μίλαγα αγγλικά, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα. Στο σπίτι του μιλά ελληνικά. Είναι ένας χαρακτήρας τον οποίο και θα συμπαθήσουν αρκετά οι συμπαίκτες του και ο προπονητής του. Έχει καλό χαρακτήρα. Δεν φοβάται τη δουλειά και δουλεύει σκληρά στην προπόνηση».

-Εάν τον ξάφνιασε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;
«Είναι μια έκπληξη. Όταν έφυγε από εμένα είχε καλή πορεία. Στον ΠΑΟ του δίνεται μια νέα ευκαιρία μετά από την Ρωσία. Με εμάς πήγε πολύ καλά. Τα τελευταία δύο χρόνια στη Ρωσία όμως αντιμετώπισε προβλήματα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα πάρει σοβαρά την ευκαιρία που του δίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x