Stoiximan Super League

Εμπλοκή με Κλωναρίδη!

Εμπόδιο -φαινομενικά χαμηλό αλλά ζωτικής σημασίας για την ΑΕΚ- προέκυψε στη μετακίνηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ. Η πρόθεση των Γάλλων να πληρώσουν τις 800.000 ευρώ στο τέλος Ιουλίου και η ανάγκη της «Ένωσης» να τα έχει διαθέσιμα στις αρχές του μήνα (προκειμένου να τα διαθέσει στην πληρωμή του άρθρου 44) δημιουργούν εμπλοκή προς το παρόν στη μεταγραφή.

Εμπόδιο -φαινομενικά χαμηλό αλλά ζωτικής σημασίας για την ΑΕΚ- προέκυψε στη μετακίνηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ.

Η πρόθεση των Γάλλων να πληρώσουν τις 800.000 ευρώ στο τέλος Ιουλίου και η ανάγκη της «Ένωσης» να τα έχει διαθέσιμα στις αρχές του μήνα (προκειμένου να τα διαθέσει στην πληρωμή του άρθρου 44) δημιουργούν εμπλοκή προς το παρόν στη μεταγραφή.

Η συμφωνία της ΑΕΚ και της Λιλ (στο ποσό των 800.000 ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 10%, 150.000 ευρώ μπόνους συμμετοχών και τα έσοδα από ένα φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων το καλοκαίρι) έκανε τη μετακίνηση του Κλωναρίδη να μοιάζει υπόθεση τυπικών λεπτομερειών.

Επειδή μια συγκεκριμένη τέτοια όμως -το πότε θα λάβει τα χρήματα- έχει ζωτική σημασία για την ΑΕΚ, η εμπλοκή που προέκυψε έχει φέρει την υπόθεση «στον αέρα». Κι αυτό διότι οι Γάλλοι (αντίθετα με την αρχική τους δέσμευση πως θα πληρώσουν μια εβδομάδα μετά τις υπογραφές) επιθυμούν να καταθέσουν τις 800.000 ευρώ στις 31 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, όμως, η «Ένωση» καίγεται να τα έχει στα ταμεία της ως τις 6 Ιουλίου προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση του ποσού με το οποίο θα πληρώσει τη δόση για το άρθρο 44.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα κάνει πίσω στην απαίτηση να πάρει γρήγορα τα χρήματα (εξάλλου αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που έκανε δεκτή την προσφορά) οι νέες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το Σ/Κ με τη Λιλ θα δείξουν κατά πόσο το συγκεκριμένο εμπόδιο θα αποδειχθεί αρκετό για να χαλάσει τη μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x