Stoiximan Super League

Τον πούλησε… όπως ήθελε!

Παίκτης της Λιλ μπορεί να θεωρείται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης! Όπως αναμενόταν μετά τις διαπραγματεύσεις της Παρασκευής, οι Γάλλοι υποχώρησαν στην απαίτηση της ΑΕΚ να λάβει άμεσα τις 800.000 ευρώ και όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, έστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια. Μέσα στη βδομάδα εισπράττονται τα χρήματα και… φεύγουν αμέσως για τη δόση του άρθρου 44.

Παίκτης της Λιλ μπορεί να θεωρείται οριστικά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης!

Όπως αναμενόταν μετά τις διαπραγματεύσεις της Παρασκευής, οι Γάλλοι υποχώρησαν στην απαίτηση της ΑΕΚ να λάβει άμεσα τις 800.000 ευρώ και όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, έστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια το απόγευμα του Σαββάτου.

Μέσα στη βδομάδα εισπράττονται τα χρήματα και… φεύγουν αμέσως για τη δόση του άρθρου 44.

Αυτό που έμοιαζε βέβαιο την Πέμπτη, κλονίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ξανάγινε… πιθανότατο το βράδυ της ίδιας ημέρας σφραγίστηκε και επίσημα σήμερα: Η ΑΕΚ πούλησε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ.

Με την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στον τρόπο καταβολής των χρημάτων να προσκρούει στην ανυποχώρητη στάση της «Ένωσης» (η οποία δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να τα εισπράξει στις 31 Ιουλίου αφού θέλει να τα διαθέσει για το άρθρο 44) έμοιαζε θέμα χρόνου να «λυγίσουν» οι Γάλλοι. Κι αυτός ο χρόνος αποδείχθηκε λιγότερος από μια μέρα.

Έτσι, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου (που παρακολουθεί εδώ και καιρό τον παίκτη και επιβεβαίωσε πως δύσκολα θα άφηνε μια τέτοια διαφωνία να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του) απέστειλε υπογεγραμμένα το απόγευμα του Σαββάτου τα συμβόλαια.

Μόλις λοιπόν εκείνα υπογραφούν και από τον Ανδρέα Δημητρέλο, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά με τους όρους της αρχικής συμφωνίας (800.000 ευρώ, 150.000 ευρώ μπόνους συμμετοχών, 10% ποσοστό μεταπώλησης συν τα έσοδα από ένα φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων το καλοκαίρι).

Η καταβολή του ποσού, δε, μέσα στην εβδομάδα θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να το χρησιμοποιήσει ως βάση για την αποπληρωμή της δόσης του άρθρου 44 και να απαλλαγεί από τον βασικότερο «βραχνά» που την απειλεί προς το παρόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x