Stoiximan Super League

«Στενοχωριέμαι που έφυγα από την ΑΕΚ»

Δεμένος με την ΑΕΚ και λυπημένος που την αφήνει για χάρη της Μόναχο 1860 δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος. Παρόλο που τόνισε πως «το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε κάνει να θέλεις να φύγεις», ο Έλληνας μέσος ανέφερε πως η «Ένωση» είναι η οικογένειά του και στενοχωριέται που την εγκαταλείπει.

Δεμένος με την ΑΕΚ και λυπημένος που την αφήνει για χάρη της Μόναχο 1860 δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος.

Παρόλο που τόνισε πως «το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε κάνει να θέλεις να φύγεις», ο Έλληνας μέσος ανέφερε πως η «Ένωση» είναι η οικογένειά του και στενοχωριέται που την εγκαταλείπει.

«Στενοχωριέμαι πολύ που φεύγω από την ΑΕΚ. Κι εγώ και ο Κλωναρίδης προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποια λεφτά στην ομάδα. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο σε κάνει να θέλεις να φύγεις. Είναι σκληρό αυτό, αλλά είναι η αλήθεια», ανέφερε στον «Real FM» ο Μάκος.

Αφού τόνισε ξανά λοιπόν πως «ειλικρινά στενοχωριέμαι που έφυγα από την ΑΕΚ, γιατί είναι η οικογένειά μου», μίλησε γενικά για την εντύπωση των Ευρωπαίων για το ποδόσφαιρό μας: «Η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι καθόλου καλή στο εξωτερικό. Το αντιμετωπίζουμε συνέχεια. Και δεν φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές γι’ αυτό».

Ο Μάκος ερωτήθηκε όμως και για το λόγο που, κατά τη γνώμη του, ο Έλληνα ποδοσφαιριστής μεταμορφώνεται στην εθνική ομάδα. Και απάντησε:

«Θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα να προβληματιστούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι που παίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να σκεφτούν τι μας κάνει να αλλάζουμε τόσο πολύ προς το καλύτερο. Στην εθνική ομάδα πηγαίνουμε και το ευχαριστιόμαστε. Ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα ασχολούμαστε με άλλα, στην εθνική πηγαίνουμε μόνο για να παίξουμε μπάλα. Όσο για την ελληνική σχολή, πρέπει να δημιουργηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x