Γερμανία

Ξανασμίγουν Μάκος-Μπλάνκο

Θέμα χρόνου είναι να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Γρηγόρη Μάκο ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Μόναχο 1860 και όπως επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φλόριαν Χίντερμπεργκερ, «μόλις ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις».

Θέμα χρόνου είναι να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Γρηγόρη Μάκο ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Μόναχο 1860 και όπως επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φλόριαν Χίντερμπεργκερ, «μόλις ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις».

Ο Μπλάνκο αποτελεί την τελευταία από τις μεταγραφικές υποδείξεις του Ράινερ Μάουρερ, ο οποίος έχει προσωπική άποψη (όπως και για τον Μάκο) από το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο «Ζορό» έριξε το κασέ του, οι συζητήσεις των δυο πλευρών μπήκαν σε καλό δρόμο και πλέον θεωρείται θέμα χρόνο η κατάληξη σε συμφωνία. Τόσο πολύ που ο Μπλάνκο ταξίδεψε ήδη στο Μόναχο για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x