Stoiximan Super League

Θέμα επιβίωσης

Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για την ΑΕΚ, αφού η εκδικάζεται η προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ ο Ανέστης Αργυρίου κι εφόσον την κερδίσει, θα σφίξει κι άλλο η θηλιά στο λαιμό της «Ένωσης». Ποια ονόματα έπεσαν στο τραπέζι στο ραντεβού που είχαν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό οι Μαύρος, Βλάχος και Τσιάρτας. Περιμένουν τους Κορεάτες για Λεονάρντο οι «κιτρινόμαυροι».

Ημέρα κρίσης είναι η σημερινή για την ΑΕΚ, αφού η εκδικάζεται η προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ ο Ανέστης Αργυρίου κι εφόσον την κερδίσει, θα σφίξει κι άλλο η θηλιά στο λαιμό της «Ένωσης».

Ο νεαρός μπακ είχε καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας όχι απλώς τις 240.000 ευρώ που του οφείλονται, αλλά σχεδόν 500.000 ευρώ από όσα προβλέπεται να εισπράξει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Οι προσπάθειες που έχει κάνει η διοίκηση να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του (δίνοντας μία προκαταβολή 120.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις) δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Μένει να φανεί αν οι τελευταίες προσπάθειες που θα γίνουν σήμερα θα έχουν αποτέλεσμα και ο παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή ή αυτή θα εκδικαστεί κανονικά και θα κερδηθεί. Στη δεύτερη περίπτωση, η θέση της ΑΕΚ απέναντι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα γίνει ακόμη πιο δυσχερής και η συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν πιο δύσκολη.

Μεταγραφές, αλλά… πώς;

Θωμάς Μαύρος, Βαγγέλης Βλάχος και Βασίλης Τσιάρτας είχαν χθες ραντεβού για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που μοιραία έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο λόγω του κινδύνου που υπάρχει για την επιβίωση της ΠΑΕ. Τα περιθώρια για την ενίσχυση του ρόστερ είναι στενά, τόσο λόγω της δεδομένης οικονομικής στενότητας, όσο και του περιορισμού που υπάρχει για την απόκτηση ως και τριών παικτών άνω των 24 ετών λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας. Οι τρεις άνδρες έχουν ξεχωρίσει τους Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιο για το κέντρο άμυνας και την επίθεση αντίστοιχα. Επίσης τους αρέσει ο Γιώργος Κατίδης, αλλά ο 18χρονος μέσος είναι περιζήτητος μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων. Ο Βασίλης Τσιάρτας προσπαθεί μέσω των διασυνδέσεών του στην Ισπανία να εντοπίσει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αναμονή για Λεονάρντο

Ανοικτό παραμένει το θέμα πώλησης του Λεονάρντο. Ο Θωμάς Μαύρος μπορεί να έδωσε λίγες πιθανότητες στην πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, αλλά μένει να φανεί αν οι Κορεάτες της Νταεγκού θα αποδεχτούν την αντιπρόταση της «Ένωσης» για παραχώρηση του παίκτη έναντι 600.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 200.000 ευρώ.

Αλγεινές εντυπώσεις

Ένα ακόμη πλήγμα στο πρεστίζ της δέχτηκε η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα-μίγμα ερασιτεχνών, νεαρών και υπό δοκιμήν παικτών που παρατάχθηκε απέναντι στην Πετρολούλ στη Ρουμανία γνώρισε τη συντριβή με 4-0. Υπό άλλες συνθήκες το φιλικό θα είχε ματαιωθεί, αλλά προκειμένου να μην πληρώσουν τη ρήτρα 20.000 ευρώ στους Ρουμάνους, οι διοικούντες αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x