Stoiximan Super League

Τα βρήκαν ΑΕΚ-Αργυρίου!

Την απαλλαγή της έστω και… στις καθυστερήσεις από έναν μεγάλο «βραχνά» πέτυχε η ΑΕΚ. Λίγο πριν εκδικαστεί η προσφυγή του Ανέστη Αργυρίου, ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στα Σπάτα και κατόπιν διαπραγματεύσεων συμφωνήθηκε η συναινετική λύση του συμβολαίου του. Περίπου με την αρχική πρόταση διακανονισμού (κι αφού η πλευρά του παίκτη έβαλε νερό στο κρασί της) η «Ένωση» ανακουφίζεται από ένα μεγάλο «αγκάθι» για την αδειοδότηση της ΕΕΑ.

Την απαλλαγή της έστω και… στις καθυστερήσεις από έναν μεγάλο «βραχνά» πέτυχε η ΑΕΚ.

Λίγες ώρες πριν εκδικαστεί η προσφυγή του Ανέστη Αργυρίου, ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στα Σπάτα και κατόπιν διαπραγματεύσεων συμφωνήθηκε η συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Περίπου με την αρχική πρόταση διακανονισμού (κι αφού η πλευρά του παίκτη έβαλε νερό στο κρασί της) η «Ένωση» ανακουφίζεται από ένα μεγάλο «αγκάθι» για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ.

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουν ένα βήμα από τα… άκρα, αλλά ΑΕΚ και Αργυρίου βρήκαν τελικά τη «χρυσή τομή». Αφού λοιπόν οι δυο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής τέτοιο, ώστε ο ίδιος, ο εκπρόσωπος κι ο δικηγόρος του να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της προσφυγής (ήταν προγραμματισμένη για τις 16:30) και να συζητήσουν με τους Δημητρέλο και Τσιάρτα, η συμφωνία έμοιαζε θέμα χρόνου.

Και τελικά επιτεύχθηκε με την πλευρά της ΑΕΚ να ανεβάζει ελάχιστα την αρχική πρότασή της, εκείνη του παίκτη να βάζει νερό στο κρασί της (άλλωστε ο Αργυρίου ήταν ο μόνος παίκτης που είχε κρατήσει τόσο σκληρή διαπραγματευτική στάση) και το deal να κλείνει στην είσπραξη των δεδουλευμένων του, με προκαταβολή 130.000 ευρώ μπροστά (120.000 είχε προτείνει αρχικά η «Ένωση») και την καταβολή άλλων τόσων σε δέκα δόσεις.

Κατόπιν αυτού, το συμβόλαιο του παίκτη λύθηκε κοινή συναινέσει (η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση) και η ΑΕΚ απαλλάχθηκε από ένα μεγάλο «αγκάθι» ενόψει της διαδικασίας αδειοδότησης από την ΕΕΑ στις αρχές Αυγούστου, καθώς είναι αδύνατο μια ΠΑΕ να εξασφαλίσει άδεια εφόσον εκκρεμούν εις βάρος της προσφυγές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x