Stoiximan Super League

Ραντεβού Δημητρέλου-Ιωαννίδη

Τη διάθεση του Γιάννη Ιωαννίδη να δρομολογήσει λύση για τις οφειλές των ομάδων στην Εφορία επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε τετ α τετ με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Αφού αναφέρθηκαν λοιπόν στη ζωτική ανάγκη ρύθμισης σε περισσότερες δόσεις, έκλεισαν ραντεβού μέσα στη βδομάδα για να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα.

Τη διάθεση του Γιάννη Ιωαννίδη να δρομολογήσει λύση για τις οφειλές των ομάδων στην Εφορία επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε τετ α τετ με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αφού αναφέρθηκαν λοιπόν στη ζωτική ανάγκη ρύθμισης σε περισσότερες δόσεις, έκλεισαν ραντεβού μέσα στη βδομάδα για να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα.

Είναι γνωστή η ζωτική σημασία που έχει για το μέλλον της ΑΕΚ το να ρυθμιστούν σε περισσότερες δόσεις οι οφειλές τους προς την Εφορία. Επίσης γνωστές όμως τις τελευταίες μέρες είναι και οι πληροφορίες που διέρρευσαν και θέλουν τον Γιάννη Ιωαννίδη αποφασισμένο να προωθήσει λύση στο ζήτημα. Ίσως όχι στο βαθμό που θα ήθελαν οι ομάδες (πάνω από 100 δόσεις) αλλά σε αρκετό (60 δόσεις) για να πάρουν τεράστια ανάσα.

Αυτή τη πρόθεση λοιπόν του υφυπουργού Αθλητισμού διαπίστωσε και από κοντά ο Ανδρέας Δημητρέλος στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Έτσι, στο περιθώριο της διαδικασίας είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ μαζί του, στο οποίο αναφέρθηκαν στη δύσκολη κατάσταση στην ΑΕΚ και στο πόσο αναγκαίο θεωρείται για εκείνη το να διευθετήσει τα χρέη στην Εφορία.

Το σημαντικό, όμως, για την «Ένωση» είναι πως οι δυο άνδρες κανόνισαν ραντεβού για τα μέσα της εβδομάδας (χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η μέρα και η ώρα). Δείγμα αν μη τι άλλο της διάθεσης του Ιωαννίδη όντως να ενεργοποιηθεί και να δώσει λύση στο πρόβλημα που απειλεί τη βιωσιμότητα αρκετών ακόμα ομάδων και όχι μόνο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x