Stoiximan Super League

Τελικά πωλείται ο Λεονάρντο;

Ο Θωμάς Μαύρος είπε «μόνο αν έρθει μια υπέρογκη πρόταση». Οι άλλες τάσεις που επίσης υπάρχουν εντός ΑΕΚ λένε πως το θέμα είναι (και πρέπει να μείνει) ανοιχτό. Για το ποιος θα επιβεβαιωθεί τελικά στην υπόθεση πώλησης του Λεονάρντο το χέρι του στη φωτιά δεν μπορεί να το βάλει κανείς. Ειδικά αν η Νταεγού δεχθεί να δώσει… μπροστά τελικά το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που προσφέρει.

Ο Θωμάς Μαύρος είπε «μόνο αν έρθει μια υπέρογκη πρόταση».

Οι άλλες τάσεις που επίσης υπάρχουν εντός ΑΕΚ λένε πως το θέμα είναι (και πρέπει να μείνει) ανοιχτό.

Για το ποιος θα επιβεβαιωθεί τελικά στην υπόθεση πώλησης του Λεονάρντο το χέρι του στη φωτιά δεν μπορεί να το βάλει κανείς.

Ειδικά αν η Νταεγού δεχθεί να δώσει… μπροστά τελικά το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που προσφέρει.

Μιλώντας για το θέμα του Βραζιλιάνου, ο Θωμάς Μαύρος είπε την Κυριακή στο «aek365»: «Ο Λεονάρντο δεν φεύγει, εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει για να πούμε το "ναι". Να καίγεται η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ' Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει».

Τι γίνεται όμως αν τα… κοντινά στο εκατομμύριο χρήματα που προσφέρει η Νταεγού (800.000 ευρώ) δοθούν με τον τρόπο που αντιπρότεινε η ΑΕΚ την τελευταία φορά που διαπραγματεύτηκαν; Δηλαδή οι 600.000 μπροστά και οι 200.000 τον Γενάρη (και όχι αντίστροφα όπως πρότειναν αρχικά εκείνοι);

Σύμφωνα με τα λεγόμενα Μαύρου, η ΑΕΚ θα αρνηθεί. Η τάση όμως που επίσης υπάρχει στην ΠΑΕ -και λέει πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απορριφθεί ένα τέτοιο ποσό σε μετρητά- αλλά και η πίεση που ασκεί ο ίδιος ο Λεονάρντο για να παραχωρηθεί, καθιστούν τουλάχιστον αμφίβολο ένα νέο «όχι». Μένει να φανεί λοιπόν τι θα γίνει τελικά (και πώς θα εξηγηθεί) αν κι εφόσον οι Κορεάτες όντως βελτιώσουν την πρότασή τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x