Europa League

Πάρντιου: «Το έκτος έδρας γκολ μας καθιστά φαβορί»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Νιουκάστλ στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα play off του Europa League, ήταν μετά το 1-1 ο Άλαν Πάρντιου. Ο 51 ετών τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί μετά την επίτευξη του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο όπως εξήγησε στόχος στη ρεβάνς είναι μόνο η νίκη. Επιπλέον στάθηκε στην χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, αλλά και στην φιλοξενία των γηπεδούχων.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Νιουκάστλ στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα play off του Europa League, ήταν μετά το 1-1 ο Άλαν Πάρντιου.

Ο 51 ετών τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί μετά την επίτευξη του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο όπως εξήγησε στόχος στη ρεβάνς είναι μόνο η νίκη.

Επιπλέον στάθηκε στην χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, αλλά και στην φιλοξενία των γηπεδούχων.

«Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος απέδωσε η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Είχαμε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν κάποια προβλήματα στο δεύτερο και η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Όλοι οι παίκτες απέδωσαν πάρα πολύ καλά, αντιμετώπισαν μια πολύ καλή ομάδα που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι νέοι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και τώρα έχουμε 90 λεπτά στην έδρα μας στα οποία θα παιχθεί η πρόκριση», ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της Νιουκάστλ για το ματς ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Αν μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη τόσο καλύτερο θα ήταν. Συνολικά η απόδοσή ήταν καλή, έχουμε πολλές διοργανώσεις και ο σημερινός αγώνας μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω νέους παίκτες και έμεινα ικανοποιημένος. Δώσαμε πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και στην κατοχή της μπάλας. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες παρά το χαμηλό τέμπο του αγώνα. Ό,τι κάναμε στην προετοιμασία μας βγήκε στο ματς. Σίγουρα το εκτός έδρας γκολ μας καθιστά φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε εντός έδρας για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Όσο για την ατμόσφαιρά στο γήπεδο του Περιστερίου; «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για την φιλοξενία. Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή, αυτή ήταν μια εμπειρία για τους νέους παίκτες δεν θα συναντήσουν κάτι τέτοιο στις εγχώριες διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x