Stoiximan Super League

Όλα τα… μωρά στην πίστα!

Και τώρα που η ΑΕΚ μπήκε οριστικά στο «χορό» της Σούπερ Λίγκας, έρχεται η ώρα να χορέψει! Χωρίς πείρα, χωρίς παραστάσεις, αλλά με πάθος και τον κόσμο (όπως κι ο Θωμάς Μαύρος) στο πλευρό τους, όλα τα «μωρά» της Ένωσης» θα ριχτούν στην πρεμιέρα. Κι αυτό αφού ο Φούντας ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το ματς με τον Αστέρα. Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Και τώρα που η ΑΕΚ μπήκε οριστικά στο «χορό» της Σούπερ Λίγκας, έρχεται η ώρα να χορέψει!

Χωρίς πείρα, χωρίς παραστάσεις, αλλά με πάθος και τον κόσμο (όπως ζήτησε κι ο Θωμάς Μαύρος) στο πλευρό τους, όλα τα «μωρά» της Ένωσης» θα ριχτούν στην πρεμιέρα.

Κι αυτό αφού ο Φούντας ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το ματς με τον Αστέρα.

Η κάκωση στην ποδοκνημική που υπέστη ο Φούντας στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε κάτι παραπάνω από αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο νεαρός ωστόσο ξεπέρασε τις προσδοκίες και τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ και λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής, συμπεριλήφθηκε στην πρώτη αποστολή της χρονιάς.

Εκεί όπου βρίσκεται κανονικά, εξάλλου και ο Γκερέιρο, που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες μέρες. Αντίθετα, εκτός τέθηκε και επισήμως ο Αντώνης Ρίκκα, που έκανε και πάλι ασκήσεις στο γυμναστήριο και θα είναι το Σάββατο η μόνη απουσία που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα είναι μάλλον σε σχηματισμό 4-3-3 και θα αποτελείται πιθανότατα από τους εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος, στα άκρα της άμυνας οι Αρκούδας (δεξιά) και Κοντοές (αριστερά) και δίδυμο στα στοπερ οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Γιάγκο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Γροντής-Λαγός και τριάδα στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Κουρέλλας (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Παυλής (κορυφή).

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο Βαγγέλης Βλάχος για το παιχνίδι με τον Αστέρα (και από την οποία απουσιάζουν για λόγους τακτικής οι Τσίτας και Νικολιάς) αποτελείται από τους εξής: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Λαγό, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή, Αρκούδα, Κοντοέ, Φούντα, Παυλή, Γκερέιρο, Γιάγκο, Φουρτάδο, Γροντή, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδη, Κοτσαρίδη, Φέτση, Σταματή, Κουρέλλα και Β. Βλάχο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x