Champions League

Και στη μέση… ο Ινιέστα! (video)

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο! Ο «παίκτης της χρονιάς», σύμφωνα με την UEFA, ήταν ο Αντρές Ινιέστα! Την ώρα που οι δυο μεγάλοι αστέρες επιβεβαίωναν το κλίμα αγάπης που (δεν) υπάρχει μεταξύ τους, ο Καταλανός παραλάμβανε το βραβείο από τα χέρια του Μισέλ Πλατινί.

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο!

Ο «παίκτης της χρονιάς», σύμφωνα με την UEFA, ήταν ο Αντρές Ινιέστα!

Την ώρα που οι δυο μεγάλοι αστέρες επιβεβαίωναν το κλίμα αγάπης που (δεν) υπάρχει μεταξύ τους, ο Καταλανός παραλάμβανε το βραβείο από τα χέρια του Μισέλ Πλατινί.

Μετά την κλήρωση του Champions League στο Μονακό, η τριπλέτα που ψήφισαν 53 δημοσιογράφοι από τις χώρες-μέλη της UEFA (ως οι επικρατέστερη για να διεκδικήσει τον τίτλου του «παίκτη της χρονιάς») ανέβηκε στο πόντιουμ.

Κι ενώ τα βλέμματα των Ρονάλντο και Μέσι συνέχιζαν να αρνούνται τη… συνάντηση και μετά τη ρεβάνς του ισπανικού Σούπερ Καπ, τα βλέμματα όλου του υπόλοιπου ποδοσφαιρικού κόσμου στράφηκαν επιτέλους στον Αντρές Ινιέστα.

Έστω και μ’ ένα χρόνο καθυστέρηση λοιπόν (μετά την καταπληκτική χρονιά που είχε συνοδευτεί και με το γκολ στον τελικό του Μουντιάλ) και ως ανταμοιβή της επίσης εξαιρετικής που έκανε πέρυσι (και κατέληξε εκ νέου στον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης) ο Καταλανός αναδείχθηκε «παίκτης της χρονιάς».

Χωρίς τη λάμψη των άλλων δυο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με 19 ψήφους (έναντι των 17 που συγκέντρωσαν οι συνυποψήφιοί του) κι ένα «χαλάλι του» να βγαίνει ασυναίσθητα από τα στόματα των ποδοσφαιρόφιλων όλου του κόσμου. Έστω κι αν εκείνο του Κριστιάνο, όπως και το… υπόλοιπο πρόσωπό του, στράβωσε εμφανώς (κι ελαφρώς ασεβώς για τον νικητή) αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.







Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x