Ιδιαίτερα απογοητευμένος και προβληματισμένος εμφανίστηκε μετά την ήττα της ΑΕΚ, δεύτερη σερί, από την Ξάνθη, ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όπως εξήγησε στην συνέντευξη Τύπου «ντρέπομαι όχι γιατί δεν προσπάθησαν οι παίκτες, αλλά γιατί είναι η ΑΕΚ».

Ο τεχνικός της Ένωσης ωστόσο, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των τριών νέων αποκτημάτων, Κατσικοκέρη, Κορδέρο και Κατίδη.

«Δεύτερη ήττα στη σειρά και νιώθω ντροπή. Όχι γιατί δεν προσπάθησαν οι παίκτες. Το έκαναν και με το παραπάνω και ειδικά όταν μείναμε με 10 παίκτες. Προσπάθησαν. Ντρέπομαι γιατί -κι ας γίνομαι γραφικός- είναι η ΑΕΚ. Δεν μπορεί να φεύγει η ΑΕΚ με σκυμμένο κεφάλι από τα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος και συνέχισε αναφορικά με την προσπάθεια των παικτών:

«Πρέπει να μαθαίνουμε τα λάθη μας. Γυρίσαμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς εντολή, ίσως από φόβο. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, και στους παίκτες μου όμως που προσπάθησαν».

Όσο για τους Κορδέρο, Κατσικοκέρη, Κατίδη που αποκτήθηκαν εσχάτως από την Ένωση, πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τα τρία παιδιά. Και οι τρεις έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Μας δείχνουν λίγο πιο... γεμάτους. Η ΑΕΚ θέλει χρόνο, υπομονή, στήριξη. Όπως είχαμε από τον κόσμο εκεί έξω, που μας φέρονται λες και είμαστε... πρωταθλητές. Ποιος όμως μπορεί να περιμένει την ΑΕΚ να ανέβει ψηλά. Εύχομαι γρήγορα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και η ομάδα να βγαίνει μπροστά και να αποκτήσει αξία όπως ήταν πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.