Stoiximan Super League

Κατσικοκέρης: «Ήθελα να βοηθήσω περισσότερο»

Να βοηθήσει περισσότερο ήθελε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Κατσικοκέρης, όπως τόνισε μετά την ήττα από την Ξάνθη με σκορ 1-0. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην «σκληρή» προσπάθεια που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του, παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν στον αγώνα, τόσο από το γκολ που δέχθηκε η «Ένωση», όσο και από την κόκκινη κάρτα και το αριθμητικό μειονέκτημα.

Να βοηθήσει περισσότερο ήθελε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νίκος Κατσικοκέρης, όπως τόνισε μετά την ήττα από την Ξάνθη με σκορ 1-0.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην «σκληρή» προσπάθεια που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του, παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν στον αγώνα, τόσο από το γκολ που δέχθηκε η «Ένωση», όσο και από την κόκκινη κάρτα και το αριθμητικό μειονέκτημα.

«Σίγουρα περίμενα καλύτερη απόδοση από εμένα, αλλά πιστεύω όλα τα παιδιά κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Πιστεύω ότι αυτό φάνηκε, παλέψαμε αν και μείναμε με δέκα παίκτες. Προσωπικά θα ήθελα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Έτρεξα όσο μπορούσα, αλλά υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που και η Ξάνθη ήταν πολύ καλή, είχε την κατοχή της μπάλας... Εμείς προσπαθήσαμε να το σπάσουμε αυτό. Δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε το γκολ, μείναμε και με δέκα παίκτες και μετά ήμασταν σε δύσκολη θέση».

«Πιστεύω ότι δώσαμε το 100%, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα επηρέασε και το ότι δεν καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε. Όμως υπήρχαν και οι ατυχίες, όπως ο τραυματισμός του Λαγού, η κόκκινη... Κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώνεται και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x