Stoiximan Super League

«Ψαλίδι» για Γκερέιρο, ανάσα για ΑΕΚ

Σε έναν πολύ σημαντικό διακανονισμό που εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής της ΑΕΚ, έφτασε η διοίκηση με τον Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός δέχθηκε να λάβει άμεσα 20.000 ευρώ και παράλληλα έλαβε εγγυήσεις ότι θα πάρει τα χρήματα που του οφείλονται. Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη είπε το «ναι» σε νέο συμβόλαιο που μειώνει κατά πολύ τις απολαβές του.

Σε έναν πολύ σημαντικό διακανονισμό που εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής της ΑΕΚ, έφτασε η διοίκηση με τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός δέχθηκε να λάβει άμεσα 20.000 ευρώ και παράλληλα έλαβε εγγυήσεις ότι θα πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη είπε το «ναι» σε νέο συμβόλαιο που μειώνει κατά πολύ τις απολαβές του.

Το συμβόλαιο του Γκερέιρο έφτανε τις 580.000 ευρώ, ποσό που η Ένωση δεν είναι πλέον σε θέση να διαθέσει. Μετά από διαπραγματεύσεις λοιπόν βρέθηκε η «χρυσή τομή» που επιτρέπει στην ομάδα να πάρει και μία σημαντική ανάσα. Έτσι για την τελευταία του σεζόν, ο παίκτης θα πάρει 150.000 ευρώ, ωστόσο στο φινάλε θα λάβει και τα οφειλόμενα, όπως του εγγυήθηκε η διοίκηση.

Η συγκεκριμένη μείωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής της ομάδας και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχει ανάλογη εξέλιξη και με τους Ρίκκα και Αραμπατζή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x