Stoiximan Super League

Γίνεται πρόβλημα ο Κοντοές (;)

Όταν αποχωρούσε με ενοχλήσεις την Τετάρτη, ο Γιάννης Κοντοές υπήρχε η πεποίθηση πως θα προλάβει (παρόλα αυτά) να παίξει με τον ΟΦΗ. Οι πόνοι που εξακολούθησε να νιώθει όμως σήμερα τον άφησαν εκτός κανονικού προγράμματος και πλέον οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν θα γίνει ένα ακόμα πρόβλημα της ΑΕΚ (μετά τους Λαγό και Βλάχο) για το παιχνίδι της Κυριακής.

Όταν αποχωρούσε με ενοχλήσεις την Τετάρτη, ο Γιάννης Κοντοές υπήρχε η πεποίθηση πως θα προλάβει (παρόλα αυτά) να παίξει με τον ΟΦΗ.

Οι πόνοι που εξακολούθησε να νιώθει όμως σήμερα τον άφησαν εκτός κανονικού προγράμματος και πλέον οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν θα γίνει ένα ακόμα πρόβλημα της ΑΕΚ (μετά τους Λαγό και Βλάχο) για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δεδομένου λοιπόν ότι το χτύπημα του Κοντοέ δεν είναι επιπόλαιο, αλλά και ότι είναι σε ευαίσθητο σημείο (κοιλιακούς) το αν ο Έλληνας αμυντικός θα καταφέρει να γυμναστεί χωρίς ενοχλήσεις την Παρασκευή θα κρίνει εν πολλοίς αν θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Ηράκλειο.

Ο «πονοκέφαλος» του Κοντοέ όμως δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον Βαγγέλη Βλάχο καθώς (πέρα από τους Λαγό και Βλάχο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο ματς) ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε και τον νεαρό Νικολόπουλο να αποχωρεί από την προπόνηση της Πέμπτης με πόνους στους προσαγωγούς.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους -όχι για την επόμενη προπόνηση (που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Παρασκευής) αλλά για το γεύμα που έχει προγραμματίσει να παραθέσει ο Θωμάς Μαύρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το οικογενειακό κλίμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x