Stoiximan Super League

«Θα μας κάνουν περήφανους τα παιδιά της ΑΕΚ»

Την ακλόνητη πίστη του στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ επανέλαβε ο Βαγγέλης Βλάχος. Μιλώντας στη NOVA, ο προπονητής της «Ένωσης» τόνισε ότι η βαθμολογία αδικεί την εικόνα της. Ενόψει και του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ λοιπόν, χαρακτήρισε αναγκαίο οι παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και δήλωσε βέβαιος πως -αν συμβεί αυτό- θα κάνουν σύντομα περήφανους τους εαυτούς τους, τον ίδιο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Την ακλόνητη πίστη του στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ επανέλαβε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Μιλώντας στη NOVA, ο προπονητής της «Ένωσης» τόνισε ότι η βαθμολογία αδικεί την εικόνα της.

Ενόψει και του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ λοιπόν, χαρακτήρισε αναγκαίο οι παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και δήλωσε βέβαιος πως -αν συμβεί αυτό- θα κάνουν σύντομα περήφανους τους εαυτούς τους, τον ίδιο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος

Για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές: «Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα και τα παιδιά αδικούνται από τη βαθμολογική συγκομιδή. Όμως αυτό που μετράει είναι το γκολ και η νίκη. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δε φτάνει αυτό».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Έχω εικόνα απ' όλα τα παιδιά. Πάντα δουλεύουμε στα τελειώματα των φάσεων και γενικά κάνουμε ασκήσεις για να αποκτήσουμε ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θέλει χρόνο, υπομονή και το κυριότερο αυτοπεποίθηση από τα παιδιά. Οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους».

Για την ανάγκη της πρώτης νίκης: «Ξέρω ότι τα παιδιά "διψούν" πραγματικά για να νικήσουμε και βλέπω πως αντιδρούν όταν δεν τα καταφέρνουμε. Περιμένουν πώς και πώς να κάνουμε την πρώτη νίκη για να αισθανθούν ότι αρχίζει η χρονιά. Γιατί πραγματικά αν κάνουμε μια νίκη θα αρχίσει για μας η χρονιά. Το έχω ξαναπεί ότι αυτά τα παιδιά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνουν περήφανους τους εαυτούς τους, τον κόσμο και τις οικογένειές τους. Σίγουρα θα τα καταφέρουν».

Για την απουσία του κόσμου της ΑΕΚ από το «Γεντί Κουλέ»: «Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Από την Αγγλία στην προετοιμασία όταν ήρθαν τα παιδιά της ORIGINAL Λονδίνου, ο κόσμος είναι ανεπανάληπτος. Την Κυριακή δε θα έχουμε τους φιλάθλους μας, αλλά η ψυχή τους θα είναι με τα παιδιά και θα τους δώσουν δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν. Τα παιδιά θέλουν τον κόσμο μαζί τους, θέλουμε να ακούμε τις ιαχές τους και για μας είναι ο 12ος παίκτης».

Για τον ΟΦΗ και την επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ηράκλειο: «Και ο ΟΦΗ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχουν ίδια προβλήματα με μας, αλλά είναι μια ομάδα την οποία πρέπει να σέβεσαι. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία, με πολύ κόσμο παντού σε όλη την Ελλάδα, με μια "καυτή" έδρα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να τα καταφέρουμε.

Εγώ έχω φίλους εκεί, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου γιατί οι Κρητικοί είναι καλοί άνθρωποι. Βοηθούν, συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα τους και μόνο θετικά μηνύματα έχω από εκεί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x