Stoiximan Super League

Και τώρα Τούμπα

Οι κακές μέρες ανήκουν στο παρελθόν για τον Άρη. Αυτό τουλάχιστον ελπίζουν στο στρατόπεδο των «κίτρινων» μετά την πρώτη στη Σούπερ Λίγκα, επί της Κέρκυρας, με τον Μάκη Κατσαβάκη να αισιοδοξεί σε θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή του Βελλίδη στο να διατηρηθεί το θετικό αποτέλεσμα.

Οι κακές μέρες ανήκουν στο παρελθόν για τον Άρη.

Αυτό τουλάχιστον ελπίζουν στο στρατόπεδο των «κίτρινων» μετά την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα, επί της Κέρκυρας, με τον Μάκη Κατσαβάκη να αισιοδοξεί σε θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή του Βελλίδη στο να διατηρηθεί το θετικό αποτέλεσμα.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους έτσι ώστε να σταθεροποιηθούμε σαν ομάδα και πολλά άλλα… Ξεκινήσαμε με υπομονή, ο αντίπαλο μας περίμενε, και ψάχναμε τη κάθετη πάσα για να αξιοποιήσουμε τον Αγκάνθο. Είχαμε κάποιες άτακτες φάσεις, και κάποιες φορές δεν ήμασταν ήρεμοι με τη μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο είπαμε ότι πρέπει να έχουμε παραπάνω υπομονή στο παιχνίδι μας. Μετά το γκολ που πετύχαμε ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά ο Μάρκος ο Βελλίδης μας κράτησε στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του.

Δουλέψαμε αρκετά ώστε να βελτιωθούμε στην κυκλοφορία της μπάλας. Χρειάζεται υπομονή καθώς ο παίκτης που παίζει στο κέντρο και κάποιες φορές γίνεται δεύτερο φορ, πρέπει να βρει τρόπο να περάσει τη μπάλα στον Αγκάνθο, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε το χάρισμα του .Θέλουμε να γίνουμε πιο ήρεμοι στην κυκλοφορία, όμως χρειάζεται υπομονή καθώς μερικοί παίκτες είναι άπειροι, ενώ παράλληλα τα παιδιά δεν παίζουν πολύ καιρό μαζί».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε στη Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό από πέρσι, ωστόσο έχει και αυτός τα σκαμπανεβάσματα του. Θα δούμε…».

Για τις κινήσεις του στη διάρκεια του ματς: «Ο Γκέσιος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ ο Σουνάς μας βοήθησε πολύ. Έδωσε στην ομάδα ηρεμία και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Από κει και πέρα, ο Πουλίδο στο ημίχρονο μου είπε ότι ίσως χρειαστεί να τον βγάλω και γι αυτό κρατούσα μέχρι το τέλος μια αλλαγή για παν ενδεχόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x