Stoiximan Super League

Κοέλιο: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι»

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Νούνο Κοέλιο μετά την πρώτη νίκη του Άρη, στο ματς με την Κέρκυρα (). Ο Πορτογάλος μέσος κράτησε χαμηλούς τόνους για την συνέχεια. Το μόνο που υποσχέθηκε είναι ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Νούνο Κοέλιο μετά την πρώτη νίκη του Άρη, στο ματς με την Κέρκυρα (1-0).

Ο Πορτογάλος μέσος κράτησε χαμηλούς τόνους για την συνέχεια. Το μόνο που υποσχέθηκε είναι ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Αναλυτικά, όσα είπε μετά το τέλος του ματς:

«Για πάρα πολλούς λόγους φτάσαμε στην πρώτη νίκη της χρονιάς και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε και τη νίκη μπροστά στο κοινό μας. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ».

Για την πίεση που άσκησε η Κέρκυρα για την ισοφάριση: «Στο ποδόσφαιρο αυτό γίνεται αρκετές φορές. Κάποιες φορές η ομάδα που παίρνει το προβάδισμα. Η Κέρκυρα πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και εμείς από την άλλη προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά κάνει καλό και το να υποφέρεις, Σίγουρα τα τελευταία λεπτά υποφέραμε, αλλά το κάναμε σαν ομάδα, όπως δείξαμε και πάθος. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να βέβαια να υποσχόμαστε πράγματα στον κόσμο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλη την πόλη και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x