Stoiximan Super League

«Τελείωσε» τον Τσιάρτα ο Μαύρος

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αποτελεί ο Βασίλης Τσιάρτας. Την απόφαση πήρε και ανακοίνωσε στον παλαίμαχο άσο ο Θωμάς Μαύρος. Είναι κοινό μυστικό πως η συνεργασία και η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αποτελεί ο Βασίλης Τσιάρτας.

Την απόφαση πήρε και ανακοίνωσε στον παλαίμαχο άσο ο Θωμάς Μαύρος.

Είναι κοινό μυστικό πως η συνεργασία και η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είχε ουσιαστικό ρόλο στο σύλλογο μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές και από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα για μία και μόνο προσθήκη τον Ιανουάριο, οδήγησαν στην απομάκρυνσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως και ο Χρήστος Κωστής (που μέχρι νεωτέρας παραμένει γενικός αρχηγός και ακολούθησε την αποστολή στο Ηράκλειο με τον Θωμά Μαύρο), πρόσφεραν από το καλοκαίρι αμισθί τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του, ο Βασίλης Τσιάρτας παρέμεινε στα Σπάτα περιμένοντας να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, που δεν είχε συμμετοχή στην απόφαση για το «διαζύγιο».

Άγνωστο είναι αν ο απερχόμενος τεχνικός διευθυντής θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο ή η θέση θα παραμείνει κενή ελλείψει και χρημάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x