Stoiximan Super League

Τα ‘χε χύμα η ΑΕΚ…

…της έρχονται και τσουβαλάτα με τους τραυματισμούς. Δε φτάνει που η «Ένωση» χάνει πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο, εξακολουθεί να χάνει και παίκτες. Πέρα λοιπόν από τους ήδη τραυματίες Παναγιώτη Λαγό και Βαλεντίνο Βλάχο (που έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), ο κυριότερος «πονοκέφαλος» του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης.

…της έρχονται και τσουβαλάτα με τους τραυματισμούς.

Δε φτάνει που η «Ένωση» χάνει πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο, εξακολουθεί να χάνει και παίκτες.

Πέρα λοιπόν από τους ήδη τραυματίες Παναγιώτη Λαγό και Βαλεντίνο Βλάχο (που έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), ο κυριότερος «πονοκέφαλος» του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο Έλληνας επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (κάκωση στο μετατάρσιο), ακολούθησε επίσης θεραπεία το πρωί της Δευτέρας στο Ιατρικό Κέντρο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Τα απρόοπτα για την ΑΕΚ ωστόσο δεν σταμάτησαν την Κυριακή, αφού και σήμερα ο Κωνσταντόπουλος αποχώρησε από την προπόνηση νιώθοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ και ο Φώντας Φέτσης ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x