Stoiximan Super League

Μαύρος: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Βλάχου»

Ούτε ίχνος της στήριξης του Θωμά Μαύρου δεν έχει χάσει ο Βαγγέλης Βλάχος. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και πως όλοι -με πρώτο τον ίδιο- πρέπει να τον βοηθήσουν. «Δεν γινόταν αλλιώς, έτσι είναι η ζωή» το σχόλιο του για την απομάκρυνση Τσιάρτα, την ίδια ώρα που εμφανίστηκε βέβαιος πως «με δουλειά και χωρίς πανικούς και… κλάματα η ομάδα θα καταφέρει να ξαναγίνει ΑΕΚάρα».

Ούτε ίχνος της στήριξης του Θωμά Μαύρου δεν έχει χάσει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και πως όλοι -με πρώτο τον ίδιο- πρέπει να τον βοηθήσουν.

«Δεν γινόταν αλλιώς, έτσι είναι η ζωή» το σχόλιο του για την απομάκρυνση Τσιάρτα, την ίδια ώρα που εμφανίστηκε βέβαιος πως «με δουλειά και χωρίς πανικούς και… κλάματα η ομάδα θα καταφέρει να ξαναγίνει ΑΕΚάρα».


Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στο «aek365»

Για τον προπονητή: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Βαγγέλη. Κανένα και το ξεκαθαρίζω. Μπήκε σε μία δύσκολη στιγμή στην ΑΕΚ, για την… τρέλα του και επειδή είναι ΑΕΚτζής. Προσπαθεί όπως μπορεί να βελτιώσει την εικόνα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Αυτό του λέω συνέχεια. Αυτό του είπα χθες μετά το ματς, αυτό του είπα και σήμερα. Για να τα καταφέρει όμως ο Βαγγέλης θέλει βοήθεια απ' όλους».

Για τη δική του στήριξη στον Βλάχο: «Θέλει βοήθεια ο Βαγγέλης, από μένα, από βοηθούς του, απ' όλους. Ό,τι λέει πρέπει να είμαστε δίπλα του. Κι εγώ να είμαι δίπλα του. Πρέπει να είμαι δίπλα του. Ξέρω τον χαρακτήρα του, ξέρω πως σκέφτεται και πόσο πολύ προσπαθεί. Για μένα είναι τιτάνιος ο αγώνας του. Θέλει προσπάθεια, κάνει προσπάθεια και θα δικαιωθεί.

Ακόμα κι εγώ δεν ήμουν δίπλα στον Βαγγέλη όσο θα ήθελε ο ίδιος, αλλά κι εγώ. Ο Βαγγέλης ήταν μόνος του. Ούτε στην Αγγλία δεν πήγα. Είχα βέβαια και τα θέματα με τα διοικητικά. Όχι πως τώρα τελείωσαν αυτά, αλλά θα αφοσιωθώ περισσότερο δίπλα στον Βαγγέλη. Τώρα θα είμαστε συνέχεια ο ένας δίπλα στον άλλον. Να βοηθάμε τους πάντες και τα πάντα».


Για την απομάκρυνση Τσιάρτα: «Δική μου είναι η απόφαση να αποχωρήσει ο Τσιάρτας. Μίλησα μαζί του, τον ευχαρίστησα για ό,τι προσέφερε, διότι βοήθησε κι αυτός σε δύσκολη στιγμή. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Έτσι είναι η ζωή και κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται».

Για το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Τσιάρτα: «Αυτή τη στιγμή όχι. Εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί και θα δούμε στο μέλλον. Να δούμε και τι θα γίνει με τους υποψήφιους επενδυτές, αν θα μπουν ή όχι στην ΑΕΚ και τι φιλοδοξίες έχουν. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του Βασίλη».

Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Πάνω απ' όλα είναι το θέμα της νοοτροπίας. Είναι το νούμερο 1. Θα πάω στα αποδυτήρια και περιμένω να ακούσω από τους παίκτες την αλήθεια. Ό,τι κι αν έχει να πει κάποιος πρέπει να το πει εκείνη τη στιγμή, μπροστά σε μένα και τον προπονητή. Το βασικό απ' όλους είναι να μην υπάρξει πανικός!

Πιο πολύ αγάπη γι' αυτή την ομάδα και πίστη. Θέλω οι παίκτες να βγάλουν τα εσώψυχά τους. Αν δεν τα βγάλουν δεν θα βγάλει και πουθενά αυτή η κουβέντα μαζί τους. Αυτή η συζήτηση πρέπει και θα είναι ουσιαστική. Θα βγει προς όφελος όλων και κυρίως της ομάδας.

Ό,τι κι αν γίνεται θα παλέψουμε σαν θηρία. Πρώτος εγώ! Δεν θα ανεχτούμε μοιρολατρικά αυτά που μας άφησαν οι άλλοι, να διορθώσουμε τώρα. Δεν υπάρχει όμως τώρα χρόνος να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Τώρα κοιτάμε να τη σωτηρία. Δεν μπορώ προσωπικά να βλέπω τη βαθμολογία. Δεν γίνεται να δω τη βαθμολογία. Θα παλέψουμε όμως τώρα, πιο πολύ από ποτέ, για να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη. Μέσα μας να μην χάνουμε το ηθικό, να διορθώσουμε τα όποια λάθη γίνονται και θα προχωρήσουμε».


Για το παράπονό του από την ομάδα: «Δεν νοείται παίκτης της ΑΕΚ να μη μπορεί να περάσει έναν αντίπαλο! Δεν βλέπω από κανέναν να πάρει τη μπάλα, να κάνει μία ντρίμπλα, να κάνει κάτι προσωπικό μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι παίζουν στην ΑΕΚ, τα παιδιά. Από τη μέση και μπροστά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και φαίνεται. Δεν γίνεται η ΑΕΚ να μη μπορεί να βάλει ένα γκολ. Να κάνει μια φάση. Χθες, στην Κρήτη στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί και στο δεύτερο πιέσαμε απλώς, κρατήσαμε λίγο περισσότερο τη μπάλα, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε μία φάση».

Για το αν μπορεί να ανακάμψει η ΑΕΚ: «Θα περάσουμε από 40 κύματα, αλλά η ομάδα θα ξαναγίνει ΑΕΚΑΡΑ! Θέλει σύμπνοια, όχι έριδες, μεταξύ μας. Είμαστε σε κίνδυνο, το ξέρουμε. Από την αρχή το ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Τι θα κάνουμε, όμως; Θα βάλουμε τα κλάματα; Όχι! Θα παλέψουμε! Δεν θα τα παρατήσουμε. Θέλει να γίνουμε πιο δυνατοί. Όποιος αντέχει βέβαια! Όποιος δεν αντέχει δεν θα έχει θέση στην ΑΕΚ! Αυτό είναι το μήνυμά μου. Θα βγει ο ήλιος, αλλά με υπομονή και δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x