Stoiximan Super League

Φουρτάδο: «Να γίνει η αρχή για σερί»

Αισιόδοξος για νίκη της ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Εμίλιο Φουρτάδο. Ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι βλέπει το ματς της Νέας Σμύρνης ως ευκαιρία για να ξεκινήσει η Ένωση σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, ενώ μίλησε και για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Αισιόδοξος για νίκη της ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι βλέπει το ματς της Νέας Σμύρνης ως ευκαιρία για να ξεκινήσει η Ένωση σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, ενώ μίλησε και για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμίλιο Φουρτάδο στην κάμερα της Nova

«Τώρα υπάρχει μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο και ελπίζω ότι θα νικήσουμε. Σίγουρα τα αρνητικά αποτελέσματα επηρεάζουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Μια ομάδα η οποία θα πρέπει πάντα να νικάει. Ελπίζω ότι οι νίκες θα αρχίσουν από το ματς του Σαββάτου. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μακάρι αυτή η νίκη να αποτελέσει την αρχή ενός επιτυχημένου σερί», τόνισε για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και στην φυσική του κατάσταση: «Το να πετυχαίνεις γκολ σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Σε συνδυασμό με το ότι νιώθω καλύτερα από άποψης φυσικής κατάστασης, πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί αρκετά.

Πριν έρθω εδώ ήταν γνωστό ότι δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Το γνώριζε και ο προπονητής μου. Είναι λογικό να λέγονται διάφορα. Το δέχομαι ότι είχα μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όμως δουλεύω πολύ και όσο περνούν τα παιχνίδια και αγωνίζομαι, τόσο θα αποκτώ καλύτερη φυσική κατάσταση και θα ενσωματώνομαι περισσότερο στην ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x