Stoiximan Super League

Άγριο «κράξιμο» στον Φερέιρα

Πρωτόγνωρο σκηνικό στο ΟΑΚΑ για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, περίπου τρεις χιλιάδες οπαδοί των «πράσινων» τον περίμεναν καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και τον αποδοκίμασαν έντονα. Ο Πορτογάλος χειροκρότησε ειρωνικά και αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο το συγκεντρωμένο πλήθος που του «χρεώνει» μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας.

Πρωτόγνωρο σκηνικό στο ΟΑΚΑ για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, περίπου τρεις χιλιάδες οπαδοί των «πράσινων» τον περίμεναν καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο Πορτογάλος χειροκρότησε ειρωνικά και αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο το συγκεντρωμένο πλήθος που του «χρεώνει» μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας.

Μετά από μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση των «πράσινων», οι οπαδοί της ομάδας εξαγριώθηκαν. Αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες αλλά στο τέλος… επικεντρώθηκαν στον Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έφυγε από τον πάγκο για να κάνει δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Εκεί όμως περίπου τρεις χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν τον Φερέιρα και τον αποδοκίμασαν έντονα, πράγμα που συμβαίνει τόσο εκτεταμένα πρώτη φορά στην θητεία του στον πάγκο των «πράσινων».

Ο Πορτογάλος όμως έκανε… χειρότερη την κατάσταση αφού σταμάτησε, τους χειροκρότησε ειρωνικά και τους χαιρέτισε. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο και συνέχισε να αποδοκιμάζει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x