Stoiximan Super League

Μαύρος: «Έχει ευθύνες ο Δημητρέλος»

Ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλο για το «άδειασμά» του, που οδήγησε και στην παραίτηση που υπέβαλε από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιρρίπτει ο Θωμάς Μαύρος μέσα από τη SportDay. Ο θρύλος της «Ένωσης» δεν ξεκαθαρίζει για το αν σκέφτεται να επανέλθει στην ηγεσία της ομάδας εφόσον δεν προχωρήσει το deal με τους Βιντιάδη-Χάρις, αλλά καθιστά σαφές πως στην παρούσα φάση ο σύλλογος έχει ανάγκη από χρήματα.

Ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλο για το «άδειασμά» του, που οδήγησε και στην παραίτηση που υπέβαλε από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιρρίπτει ο Θωμάς Μαύρος μέσα από τη SportDay.

Ο θρύλος της «Ένωσης» δεν ξεκαθαρίζει για το αν σκέφτεται να επανέλθει στην ηγεσία της ομάδας εφόσον δεν προχωρήσει το deal με τους Βιντιάδη-Χάρις, αλλά καθιστά σαφές πως στην παρούσα φάση ο σύλλογος έχει ανάγκη από χρήματα.

«Δεν έχει ευθύνες ο Δημητρέλος; Δεν έλεγε ότι δεν έχει λόγο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι; Αρα η απόφαση για την παραμονή ή όχι του Βλάχου ανήκε σε μένα. Κι όμως με πήρε τηλέφωνο να μου πει την απόφαση και απλώς με ρώτησε αν συμφωνώ. Είπαμε να τα πούμε από Δευτέρα και σε λίγη ώρα είχε ανακοινωθεί η απόφαση. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει και λόγος να κάθομαι», τόνισε, ενώ προανήγγειλε… περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει πιθανότατα την Τετάρτη: «Αυτό που θα κάνω είναι να μιλήσω στον κόσμο γιατί του το χρωστάω προκειμένου να πω τι έχει γίνει», ανέφερε.

Όσο για το ενδεχόμενο να επανακάμψει μέσω της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής, αν δεν «μπουν» στην ΠΑΕ οι υποψήφιοι επενδυτές, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι έτσι, προτιμώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα των επενδυτών. Προέχει η ομάδα. Μετά βλέπουμε τι μπορεί να γίνει. Για να προχωρήσει η ΑΕΚ, πάντως, χρειάζονται χρήματα. Αν δεν βρεθούν χρήματα δεν γίνεται τίποτα, διότι η ομάδα έχει ανάγκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x