Champions League

«Ήρθαμε για να νικήσουμε»

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε μια ομάδα συμπαγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αρκετά καλούς επιθετικά «κανονιέρηδες». «Έχω καταλήξει στην 11άδα», είπε ο Ζαρντίμ ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε κάποια από τις σκέψεις του…

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε μια ομάδα συμπαγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αρκετά καλούς επιθετικά «κανονιέρηδες».

«Έχω καταλήξει στην 11άδα», είπε ο Ζαρντίμ ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε κάποια από τις σκέψεις του…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ζαρντίμ:

-εάν θα παίξει ο Κάρολ:
«Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί

-για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:
«Θα είναι ένας παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Όπως πάντα λέμε όμως δεν χάνεις ένα ματς πριν το ξεκινήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

-εάν έχει καταλήξει στην 11άδα:
«Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όμως δεν θα ήθελα να παρουσιάσω την ενδεκάδα. Όχι σήμερα θα δουλέψουμε σε κάποια τελευταία πράγματα στην τεχνική. Απλά θα δουλέψουμε για να εξασκηθούμε. Την ενδεκάδα την έχουμε αποφασίσει»

-για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός:
«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία ομάδα πολύ ενωμένη και συμπαγής γιατί η Άρσεναλ είναι πολύ οργανωμένη και πολύ καλή από τεχνικής άποψης. Και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ ενωμένοι για να μειώσουμε τον κίνδυνο, κάτι που κάναμε με την Σάλκε»

-τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι:
«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι να κερδίσουμε, να πάρουμε βαθμο. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

-για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει:
«Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν παίζεται με έναν αντίπαλο (σ.σ. Παναθηναϊκό) αλλά με άλλες 15. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Έχουμε πολλά προβλήματα. Όμως όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας και διατεθειμένοι να πάνε να κερδίσουν»

-για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε:
«Πιστεύω ότι απέναντι στην Σάλκε κάναμε μία αξιοπρεπή παρουσία και ας μην κερδίσαμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε. Έτσι είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x