Europa League

«Ο Κατσουράνης ήταν ούτως ή άλλως εκτός»

Στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με την Τότεναμ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε ότι δεν υπολόγιζε τον Κατσουράνη σε πολλά ματς λόγω της κόκκινης που έφαγε με τα Γιάννενα(;), πως σέβεται αλλά δεν φοβάται την Τότεναμ και πως εάν δεν τα καταφέρει ο Βελάσκες, ένας εκ των Χουχούμη – Τριανταφυλλόπουλου, θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με την Τότεναμ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε ότι δεν υπολόγιζε τον Κατσουράνη σε πολλά ματς λόγω της κόκκινης που έφαγε με τα Γιάννενα(;), πως σέβεται αλλά δεν φοβάται την Τότεναμ και πως εάν δεν τα καταφέρει ο Βελάσκες, ένας εκ των Χουχούμη – Τριανταφυλλόπουλου, θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ξεκινώντας η συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, τόνισε στους δημοσιογράφους πως σκοπός της συγκεκριμένης συνέντευξης είναι το ματς με την Τότεναμ. Και πως δεν πρέπει να γίνουν ερωτήσεις για άλλο θέμα, εννοώντας όλο αυτό που δημιουργήθηκε με την απομάκρυνση του Κατσουράνη. Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος της Sportday και του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Σακελλαρίου, ρώτησε τον Φερέιρα:

-Το Γιουροπα Λιγκ είναι μία μεγάλη διοργάνωση αλλά σήμερα εφυγε ο αρχηγός της ομάδας; Πως βλέπει τα υπόλοιπα παιδιά να αντιδρούν για το αυριανό ματς μετά από τέτοια εξέλιξη;

«Όπως γνωρίζετε ο Κατσουράνης ήταν ούτως ή άλλως εκτός ομάδας, λόγω τιμωρίας με τα Γιάννενα. Άρα, ουσιαστικά από τους δέκα αγώνες που είχαμε να δώσουμε, στους πέντε δεν θα έπαιζε! Δεν μπορούμε να αποδώσομε βάρος σε αυτή την ερώτηση», απάντησε ο Πορτογάλος. Ατυχώς, διότι μπορεί ο Κατσουράνης να μην αγωνίζονταν αλλά στις προπονήσεις, κάθε μέρα με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν…

Στην συνέχεια, οι ερωτήσεις ήταν για το ματς με την Τότεναμ.

-Πολλές απουσίες έχει ο ΠΑΟ. Ο Βελάσκες συμπεριλήφθηκε, αλλά τον υπολογίζετε; Διότι βλέπουμε πως δεν υπάρχουν λύσεις; Μήπως είναι η ώρα του Χουχούμη;

«Δυστυχώς οι τραυματισμοί, έβγαλαν από τον ρυθμό κάποιους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Βελάσκες που και λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα, είναι υπό αμφισβήτηση η αυριανή του συμμετοχή. Επίσης, δεν έχουμε και τον Σπυρόπουλο, άρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα κατάσταση. Εάν δεν παίξει ο Βελάσκες, τότε θα είτε ο Τριανταφυλλόπουλος είτε ο Χουχούμης, θα παίξουν σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι βασικό να υπάρχει προσαρμογή και δομή στο ποδόσφαιρο».

-Τι πρέπει να γίνει για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το άγχος του και να πάρει θετικό αποτέλεσμα;

«Πρώτον, πρέπει να έχουμε συναίσθημα και να γνωρίζουμε τη διαφορά του αγγλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Και πρέπει να ξέρουμε και την διαφορά της Τοτεναμ με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία η ιστορία των ομάδων με το τι κάνουν αυτές την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η Τότεναμ είναι μια φορμαρισμένη ομάδα ενώ ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Βρισκόμαστε στην Ευρώπη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν φοβάμαι την Τότεναμ, την σεβομαι όπως όμως κάνω και με όλες τις ομάδες».

Στην συνέχεια ο Φερέιρα δέχτηκε κι άλλες ερωτήσεις για τον Κατσουράνη, αλλά δεν ήθελε να απαντήσει. Και κατόπιν, του έγινε η εξής ερώτηση.

-Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και αύριο δεν θα έχει γεμάτες κερκίδες στο ΟΑΚΑ. Τι θα λέγατε σε έναν οπαδό αν τον βρίσκατε μπροστά σας για να τον πείσετε να έρθει;

«Τους κατανοώ, ξέρω τι σκέφτονται, θέλουν την ομάδα τους ψηλά όπως κι εγώ. Είναι δυσάρεστο, αλλά οφείλουν να είναι κοντά σε αυτό που αγαπούν. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κάνουμε ότι έκανε και παλιότερα ο Παναθηναϊκός. Επιτυχίες. Αυτό που έχω να πω, είναι πως τα πάντα πεθαίνουν, όταν είναι διαιρεμένα».

-Τι συμβαίνει με τον Σο;

«Έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι μεγάλη απώλεια για μένα, αφού είναι ένας παίκτης μαχητής. Μακάρι να τον είχα. Σύντομα, θα είναι μαζί μας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x