Stoiximan Super League

Το ιστορικό του «διαζυγίου» και τα «πράσινα» κέρδη

Ο Κώστας Κατσουράνης το πρωί της Τετάρτης ενημερώθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί, τον περίμεναν οι Χρήστος Παναγόπουλος και Κώστας Ελευθεράκης που του «επιτέθηκαν» λέγοντας του για «καπετανάτα» στα αποδυτήρια, για κακή επιρροή των «πιτσιρικάδων» και πως θέλει να «φάει» τον Φερέιρα, με τον Πατρινό να αντικρούει μιλώντας για «παραμύθια». Η… απόλυση του διεθνή μέσου όμως, αποφέρει μεγάλο κέρδος στα ταμεία του «τριφυλλιού», παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ο Κώστας Κατσουράνης το πρωί της Τετάρτης ενημερώθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί, τον περίμεναν οι Χρήστος Παναγόπουλος και Κώστας Ελευθεράκης που του «επιτέθηκαν» λέγοντας του για «καπετανάτα» στα αποδυτήρια, για κακή επιρροή των «πιτσιρικάδων» και πως θέλει να «φάει» τον Φερέιρα, με τον Πατρινό να αντικρούει μιλώντας για «παραμύθια».

Η… απόλυση του διεθνή μέσου όμως, αποφέρει μεγάλο κέρδος στα ταμεία του «τριφυλλιού», παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ φέρεται να είπε στον Κώστα Κατσουράνη πως έχει πολλά παράπονα από την εν γένει συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες και μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος μαζί με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές δημιουργούσε κλίμα ενάντια στον Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλοντας να τον... φάει όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Επίσης ειπώθηκε πως η αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εσκεμμένη και είναι ενοχλητικό να δείχνει άλλο πρόσωπο στην εθνική και άλλο στον Παναθηναϊκό.

Ο «Κατσούρ» όπως είναι φυσικό δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και σημείωσε ότι ο ίδιος έχει παραμείνει όπως ήταν και παλιότερα και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά είναι «φαντασίες». Και τόνισε πως δέχθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τον οικονομικό διακανονισμό!

Κι αφού έφτασε στο οικονομικό, τότε ο Χρήστος Παναγόπουλος είπε στον διεθνή μέσο να μιλήσουν για το οικονομικό κομμάτι με τον ποδοσφαιριστή να τον παραπέμπει στον εκπρόσωπο του, Γιάννη Εμανουηλίδη.

Γλιτώνει πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός από την απομάκρυνση

Το τάιμινγκ της κίνησης από πλευράς Παναθηναϊκού «κρύβει» και κάτι καλό για τα ταμεία του συλλόγου. Αφού ο Κατσουράνης στο συμβόλαιο με τις μειωμένες αποδοχές που υπέγραψε, έβαλε όρο πως τον τελευταίο χρόνο θα λάβει 400.000 ευρώ (αντί για 750.000) και θα πάρει μπόνους συμμετοχών περίπου 600.000 ευρώ (αντί για 800.000), κόβοντας ταυτόχρονα και το πριμ 10.000€ για κάθε νίκη.

Και με την κίνηση Αλαφούζου (έπειτα από προτροπή Φερέιρα) οι «πράσινοι» γλιτώνουν όλο το μπόνους των 600.000. Αφού για να το λάβει αυτό ο Κατσουράνης, έπρεπε τις τελευταίες δύο χρονιές του στην ομάδα να συμπληρώσει 50% συμμετοχές των παιχνιδιών. Και για να γίνει αυτό, έπρεπε να παίξει ακόμη 4 ματς! Αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 από τα 42 παιχνίδια. Και φέτος τα μάτς, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει στα play off, το λιγότερο θα είναι 41 με τον Κατσουράνη να έχει παίξει ήδη 6. Δηλαδή μέχρι στιγμής, ο διεθνής χαφ έχει αγωνιστεί στα 38 από τα -εν δυνάμει- 83…

Από εκεί και πέρα η πρόταση του Παναθηναϊκού για τα δεδουλευμένα, ήταν η εξής. Να δώσουν στον Κατσουράνη τα μισά λεφτά του φετινού συμβολαίου του (200.000€) κι αν δεν βρει ομάδα τον Ιανουάριο, να του δώσει και τα υπόλοιπα (200.00€) με τον Πατρινό να τους παραπέμπει στον μάνατζέρ του. Οπού εκεί, το σίριαλ μπορεί να έχει πολλά επεισόδια…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x