Stoiximan Super League

Δώνης: «Είχαμε κακή διαιτησία»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Γιώργος Δώνης μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως κακώς δεν μέτρησε το γκολ της ομάδας του, ενώ -κατά τη γνώμη του- δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι στην ανατροπή του Κουτσιανικούλη.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Γιώργος Δώνης μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως κακώς δεν μέτρησε το γκολ της ομάδας του, ενώ -κατά τη γνώμη του- δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι στην ανατροπή του Κουτσιανικούλη.

Για την ισοπαλία (1-1): «Ο αγώνας ξεκίνησε περίεργα για εμάς με το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσαμε, είχαμε την υπεροχή, χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις, αλλά φαινόταν ότι δεν θα απειληθούμε. Έχω μία πρώτη άποψη και για το γκολ που ακυρώθηκε και για το πέναλτι. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο προσπαθήσαμε και γίναμε απειλητικοί. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ που ακυρώθηκε. Εφεύρεση είναι παρά φάουλ. Είχαμε κακή διαιτησία».

Για το πέναλτι του ΟΦΗ: «Επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ο ποδοσφαιριστής βουτάει και πότε ανατρέπεται. Δεν είμαι 100% βέβαιος, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Συμπεριφέρεται άψογα σε όλα τα ματς. Είναι ένας από τους λόγους που μετά την αποβολή αποφασίσαμε να παίξουμε με τρία χαφ (Κάτσε, Φωτάκης, Λαζάρ) και δεν αντικαταστάθηκε επιθετικός παίκτης».

Για τον ΟΦΗ: «Παρότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ειδικά στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά».

Για το γεγονός ότι παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα: «Το έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα, το να βρίσκομαι στην εξέδρα. Εγώ γενικώς, πρέπει να είμαι πιο ήρεμος και όταν ακόμα και όταν έχω δίκιο, το χάνω. Ο κ .Αγγελίνας μια χαρά την έκανε τη δουλειά στον πάγκο. Απλώς όταν βλέπεις το παιχνίδι από πάνω έχεις άλλη οπτική γωνία και αυτό σε βοηθά να δώσεις κάποιες εντολές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x