Stoiximan Super League

«Κοιτάμε πλέον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πλατανιά με σκορ 1-0, αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ξενοφώντας Φέτσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λέγοντας «είμαστε η ΑΕΚ και πάμε για το ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ικανοποιημένος από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πλατανιά με σκορ 1-0, αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ξενοφώντας Φέτσης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λέγοντας «είμαστε η ΑΕΚ και πάμε για το ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φέτσης στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μας “τρίποντο”, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού ήρθε μετά από αρκετή δουλειά».

Για το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα των Χανίων: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω σε αυτό βοήθησε πολύ ο Ρότζερ Γκερέιρο, καθώς χάρη σε εκείνον “πατήσαμε” περισσότερο περιοχή και καταφέραμε να σκοράρουμε το γκολ που μας χάρισε τη νίκη».

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Αυτά τα δύο ντέρμπι θα δείξουν πολλά, όμως εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα πάμε στα δύο παιχνίδια να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Λίνεν και Βλάχου: «Και οι δυο προπονητές είναι πολύ καλοί. Ο Λίνεν έχει βοηθήσει περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα, όμως και οι δύο τους είναι εξαιρετικοί προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x