Stoiximan Super League

Λίνεν: «Δίκαιη νίκη»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά (1-0) ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός επεσήμανε το πρόβλημα του σκοραρίσματος αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βελτιωθεί στη συνέχεια. Τι είπε για τις αποδοκιμασίες προς τον Φουρτάδο, για τους οπαδούς της «Ένωσης» και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά (1-0) ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός επεσήμανε το πρόβλημα του σκοραρίσματος, αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Τι είπε για τις αποδοκιμασίες προς τον Φουρτάδο, για τους οπαδούς της «Ένωσης» και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

«Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι επιτέλους νικήσαμε και είναι δίκαιο γιατί κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κυριαρχήσουμε του αντιπάλου. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν σκοράρουμε εύκολα, πρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιξε αμυντικά και θα πρέπει να παίζουμε περισσότερο από τα άκρα. Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Γκερέιρο, τα πράγματα έγιναν καλύτερα από τα άκρα αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί πήγε στο «πέταλο» μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού: «Είναι κάτι που κάνω πάντα. Οι οπαδοί είναι ο μόνος λόγος για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ήθελα να τους ευχαριστήσω που στηρίζουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ΑΕΚ μαζί αυτή την περίοδο. Νιώθω υπερήφανος για τον κόσμο μας και τη στήριξη του συνεχώς σε αυτή την ομάδα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Φουρτάδο.

«Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί υπήρξαν αποδοκιμασίες για τον Φουρτάδο. Δεν μου αρέσει αυτό γιατί η αντίδραση του κόσμου θα πρέπει να είναι πάντα θετική για την ομάδα γιατί αν αποδοκιμάζουν ένα παίκτη τότε αποδοκιμάζουν όλη την ομάδα. Ο Φουρτάδο δεν είναι παίκτης που θα κάνει ευκαιρία μόνος του. Είναι σκόρερ, αλλά αν δε δημιουργούμε ευκαιρίες, δεν μπορεί να βάλει γκολ ο Φουρτάδο. Προσπάθησε, πάλεψε, περιμένω από όλους να κάνουν ό,τι χρειάζεται για την ομάδα. Παίζουμε με τους παίκτες που έχουμε και ο Φουρτάδο είναι ένας από αυτούς.

Είναι μέρος της ομάδας και δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια αντίδραση. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο να φτιάξουμε ευκαιρίες. Εγώ θέλω από τους παίκτες να παλεύουν και ο Φουρτάδο το έκανε αυτό. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και αυτό αφορά και τον κόσμο. Σε κάποιες χώρες, όπως η Αγγλία, δε θα δείτε ποτέ αποδοκιμασίες προς έναν παίκτη. Είναι αρνητικό κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει, δεν το θέλω
».

Τέλος μίλησε για τα επερχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Μαζέψαμε τρεις βαθμούς και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν. Πρώτα ο Παναθηναϊκός, για τον οποίο έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου καθώς τον έχω παρακολουθήσει δύο φορές. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ, προσωπικά δουλεύω πάρα πολύ γιατί πρέπει να δείξω πολλά σε πολλούς ανθρώπους και γυρίζω αργά το βράδυ σπίτι μου και πέφτω για ύπνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει 17χρονους και 18χρονους στις πτέρυγες. Χάρηκα για το γκολ του Φούντα, ο Παπαδημητρίου θα πρέπει να μάθει τακτική και αυτό δεν είναι εύκολο να του το μεταφέρω σε δύο εβδομάδες. Υπάρχει η πίεση και είναι λογικό γιατί αυτοί οι παίκτες παίζουν στην ΑΕΚ, όχι στην Παναχαϊκή. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε από τα άκρα, με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς έπαιζε με βάθος στην άμυνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x