Champions League

Μανιάτης: «Μας… ξύπνησε το πέναλτι»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού… το πήραν εγωιστικά μετά την ισοφάριση της Μονπελιέ, όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης και γι’ αυτό ήρθαν ακόμα δύο γκολ και εν τέλει η νίκη με σκορ 3-1. Ο άσος των «ερυθρολεύκων» έδωσε το σύνθημα για νίκη στην επόμενο παιχνίδι με τη Σάλκε, προκειμένου να κυνηγήσει η ομάδα του τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού… το πήραν εγωιστικά μετά την ισοφάριση της Μονπελιέ, όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης και γι’ αυτό ήρθαν ακόμα δύο γκολ και εν τέλει η νίκη με σκορ 3-1.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων» έδωσε το σύνθημα για νίκη στην επόμενο παιχνίδι με τη Σάλκε, προκειμένου να κυνηγήσει η ομάδα του τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Καταρχήν πάμε να κερδίσουμε στη Γερμανία, είναι δύσκολο ματς, πολύ δυνατή ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι σημαντικό πως με τη νίκη μας σήμερα, ίσως εξασφαλίσαμε τη Τρίτη θέση, όμως υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε στους 16 και πρέπει να το κυνηγήσουμε.

«Σήμερα στο ματς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε γρήγορα, όμως η απόδοση μας έπεσε και μείναμε αρκετά πίσω για να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας. Το πέναλτι που ίσως δεν ήταν το πήραμε εγωιστικά και ξυπνήσαμε. Παίξαμε πιο επιθετικά, κυρίως από τα πλάγια και πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ και καταφέραμε να νικήσουμε 3-1».

«Η Μονπελιέ δεν είναι και κάποιο μεγαθήριο, έχει μεν 4-5 παίκτες πολύ καλούς, όμως δεν έχει και την πείρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, που μας έσπρωξε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x