Stoiximan Super League

Συμφωνία για παλιά οφειλόμενα

Σε νέους διακανονισμούς με ορισμένους ποδοσφαιριστές, κυρίως υψηλά αμειβόμενους, προχωράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να κινείται άριστα σε οργανικά και οικονομικά θέματα, κάτι που φαίνεται στην αλλαγή των οφειλών πριν αναλάβει εκείνος τα ηνία του συλλόγου. Ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν την αλλαγή στον προγραμματισμό της καταβολής των δόσεων που προβλέπονταν με τις μέχρι τώρα συμφωνίες.

Σε νέους διακανονισμούς με ορισμένους ποδοσφαιριστές, κυρίως υψηλά αμειβόμενους, προχωράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να κινείται άριστα σε οργανικά και οικονομικά θέματα, κάτι που φαίνεται στην αλλαγή των οφειλών πριν αναλάβει εκείνος τα ηνία του συλλόγου.

Ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν την αλλαγή στον προγραμματισμό της καταβολής των δόσεων που προβλέπονταν με τις μέχρι τώρα συμφωνίες.

Η κίνηση προέκυψε μετά από μελέτη όλων των οικονομικών στοιχείων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και με δεδομένο ότι είναι σε εξέλιξη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 15 Γενάρη.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βάλει άλλα 10 εκ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ, τα οποία, όμως, θα χρησιμοποιηθούν για να «κλείσει» η αύξηση και να πιστοποιηθούν στην ΠΑΕ.

Για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η ρευστότητα της εταιρίας αποφασίστηκε να γίνουν νέοι διακανονισμοί για... τεχνικούς λόγους, στους οποίους φυσικά συναινούν οι παίκτες.

Από τότε που ανέλαβε ο ομογενής επιχειρηματίας όλοι πληρώνονται κανονικά στις ημερομηνίες που προβλέπονται.

Όσον αφορά τον διορισμό του νέου διοικητικού σχήματος, η νέα καθυστέρηση οφείλεται στις αποχές των δικαστικών και την απεργία των δικηγόρων.

«Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό», λένε ανώτερα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ξέρουν ότι από εδώ και πέρα και δικαίωμα υπογραφής να μην υπάρχει για λίγες ημέρες, αυτό μικρά προβλήματα θα επιφέρει στη λειτουργία της εταιρείας.

Είναι φανερό ότι η πλευρά Σαββίδη δεν βιάζεται, δείχνοντας -για πρώτη φορά- ότι από το νέο σχήμα δεν θα εξαρτώνται και πολλά ώστε να επείγει ο διορισμός του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x