Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Να παίξουμε έξυπνα με Σάλκε»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ, επικεντρώνοντας την προσοχή του στο επόμενο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Σάλκε. Ο Ισπανός μέσος τόνισε την σημασία της νίκης κόντρα στην Μονπελιέ, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα για ανάλογη συνέχει και νίκη στο ντέρμπι νε την ΑΕΚ. Τι είπε για τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ, επικεντρώνοντας την προσοχή του στο επόμενο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Σάλκε.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε την σημασία της νίκης κόντρα στην Μονπελιέ, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα για ανάλογη συνέχει και νίκη στο ντέρμπι νε την ΑΕΚ. Τι είπε για τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Έχουμε έναν αγώνα στη Γερμανία με τη Σάλκε που θα είναι πολύ δύσκολος. Εκεί παίζονται πολλές από τις πιθανότητές μας για πρόκριση αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε εκεί και μετά στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη με την Άρσεναλ, όπως κάναμε και με τη Μονπελιέ» ανέφερε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για το ματς του Γκέλζενκιρχεν:

«Πιστεύω ότι στο ματς με τη Σάλκε πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Στην άμυνα να είμαστε προσεχτικοί και να δουλέψουμε όλοι πολύ. Σίγουρα την κατοχή της μπάλας θα την έχει η Σάλκε, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οπλισμένοι για να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις μας και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Στη συνέχεια μίλησε για την νίκη απέναντι στην Μονπελιέ.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Χρειαζόμασταν τη νίκη με τη Μονπελιέ για να εξασφαλίσουμε το λιγότερο την τρίτη θέση στον όμιλο και την παρουσία μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα, με τη δική μας νίκη και την ισοπαλία στη Γερμανία μεταξύ Σάλκε και Άρσεναλ έχουμε ανοιχτές τις πιθανότητές μας για να επιχειρήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλειδί για μας για να φτάσουμε στη νίκη με τη Μονπελιέ ήταν η συμπεριφορά της ομάδας μας σε κάθε σημείο του αγώνα. Πιστεύαμε συνεχώς ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το δείξαμε, αφού είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλό μας. Από τύχη αυτοί μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, το οποίο δεν το είδα καθαρά, αλλά μου φάνηκε πολύ αυστηρό».

Όσον αφορά την πίεση που υπάρχει στους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τόνισε:

«Η πίεση για το αποτέλεσμα σίγουρα φορτώνει τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τους ανεβάζει, τους δίνει αυτό το κάτι παραπάνω όσον αφορά την ενέργεια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το αποδείξουμε ξανά στη Γερμανία. Έχουμε κάνει μία καλή σεζόν μέχρι τώρα. Τόσο στο πρωτάθλημα που είμαστε πρώτοι όπου έχουμε μονάχα μία ισοπαλία και όλα τα υπόλοιπα ματς νίκες όσο και στην Ευρώπη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε».

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο των «ερυθρολεύκων για την στήριξή του.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο μας που μας έδωσε την ώθηση καθ’ όλη τη διάρκεια των 94 λεπτών που διήρκησε το ματς για να κερδίσουμε. Ήταν εκπληκτικοί, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x