Stoiximan Super League

Ζαρντίμ: «Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει με Σάλκε»

Το δίλλημα για τον αν θα χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου ή τον Τζεμπούρ στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε, φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Κέρκυρας (2-0). Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα το μάθουν οι παίκτες και στη συνέχεια ο υπόλοιπος κόσμος. «Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, όμως ήμασταν σωστά στημένοι», τόνισε για το παιχνίδι με τους Φαίακες. Τι είπε για Ντιακιτέ, Ζαραδούκα.

Το δίλλημα για τον αν θα χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου ή τον Τζεμπούρ στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε, φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Κέρκυρας (2-0).

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα το μάθουν οι παίκτες και στη συνέχεια ο υπόλοιπος κόσμος. «Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, όμως ήμασταν σωστά στημένοι», τόνισε για το παιχνίδι με τους Φαίακες.

Τι είπε για Ντιακιτέ, Ζαραδούκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήταν ωραίο παιχνίδι, ωστόσο ήμασταν σωστά στημένοι για να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό. Η Κέρκυρα αγωνιζόταν μόνο στην περιοχή της, δεν θέλησε να βγει πολύ έξω και μας είχε κλείσει τους διαδρόμους. Όμως βρήκαμε διόδους, είχαμε καλή κυκλοφορία και προσέχαμε τις επιθέσεις μας».

«Ο Ντιακιτέ ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο του ματς στην Αγγλία με την Άρσεναλ, ο Ζαραδούκας επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έκανε αυτό που θέλαμε».

«Είναι σημαντικό να έχουμε δύο τόσο καλούς επιθετικούς στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τον Μάρκο (σ.σ Πάντελιτς) που είναι εξίσου καλός. Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει στην Γερμανία με την Σάλκε, ωστόσο δεν θα σας το αποκαλύψω. Πρώτα θα πρέπει να το μάθουν οι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x