Stoiximan Super League

«Μια μπάλα για τα παιδιά» από την ΑΕΚ

Ενεργό ρόλο στην πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας με την ονομασία «μια μπάλα για τα παιδιά» θα λάβει η ΑΕΚ στις επόμενες δύο από τις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης με ΠΑΣ Γιάννινα (03/12) και Ατρόμητο (16/12) όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες.

Ενεργό ρόλο στην πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας με την ονομασία «μια μπάλα για τα παιδιά» θα λάβει η ΑΕΚ στις επόμενες δύο από τις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης με ΠΑΣ Γιάννινα (03/12) και Ατρόμητο (16/12) όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες.

Αυτές θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Η ανακοίνωση

«“Μια μπάλα για τα παιδιά” είναι η πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων όλων των ομάδων. Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά αποσκοπεί κυρίως στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη, ιδιαίτερα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Στις αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος όπου η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα (13η αγωνιστική, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 19.30) και με Ατρόμητο (Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 17.15) οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Οι μπάλες θα συγκεντρώνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τις Θύρες Ρ1, Ρ2 και 9 του Ολυμπιακού Σταδίου όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήσουν την μπάλα ή τις μπάλες που επιθυμούν να προσφέρουν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x