Stoiximan Super League

Λίνεν… με ερωτηματικό!

Ότι ο Έβαλντ Λίνεν είναι καλός προπονητής το γνωρίζουμε από παλιά. Ότι είναι ωραίος τύπος το επιβεβαιώνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή. Ε, πλέον επιβεβαιώσαμε ότι είναι και 59 χρονών -ακόμα κι αν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ προσπάθησε… τεχνηέντως να το αποκρύψει! Ο Γερμανός τεχνικός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και ανεβαίνοντας στα Σπάτα για την προπόνηση, βρήκε να τον περιμένουν δυο τούρτες με κεράκια-ερωτηματικά!

Ότι ο Έβαλντ Λίνεν είναι καλός προπονητής το γνωρίζουμε από παλιά.

Ότι είναι ωραίος τύπος το επιβεβαιώνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή.

Ε, πλέον επιβεβαιώσαμε ότι είναι και 59 χρονών -ακόμα κι αν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ προσπάθησε… τεχνηέντως να το αποκρύψει!

Ο Γερμανός τεχνικός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και ανεβαίνοντας στα Σπάτα για την προπόνηση, βρήκε να τον περιμένουν δυο τούρτες με κεράκια-ερωτηματικά!

Μετά τα εύλογα πειράγματα λοιπόν για την ηλικία του και ευχές για χρόνια πολλά -στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα- ο Λίνεν κέρασε γλυκά τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπαλλήλους στα Σπάτα. Κι αφού ευχαρίστησε άπαντες, τους ξεκαθάρισε πως οι επιτυχίες που του ευχήθηκαν εξαρτώνται και απ’ αυτούς και τη δουλειά που θα κάνουν όλοι μαζί στην «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x