Stoiximan Super League

Άρχισαν οι συναντήσεις στην ΑΕΚ

Στο πιο κομβικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της μπήκε η ΑΕΚ. Μετά τις τηλεφωνικές επαφές του προηγούμενου διαστήματος με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και τον Ανδρέα Δημητρέλο, όσοι προμηθευτές το είχαν ζητήσει ξεκίνησαν συναντήσεις με τον πρόεδρο της «Ένωσης». Νωρίτερα, δε, o νομικός της εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε κάνει επαφές και με τον εκπρόσωπο των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλου.

Στο πιο κομβικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της μπήκε η ΑΕΚ.

Μετά τις τηλεφωνικές επαφές του προηγούμενου διαστήματος με τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο πρόεδρος της «Ένωσης» ξεκίνησε το απόγευμα συναντήσεις με όσους προμηθευτές το είχαν ζητήσει.

Νωρίτερα, δε, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε κάνει επαφές και με τον εκπρόσωπο των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλου.

Μπορεί λοιπόν οι δια ζώσης συζητήσεις του Δημητρέλου με τους προμηθευτές να είναι επίσης σημαντικές, ωστόσο είναι γνωστό ότι αυτές με τους μάνατζερ και τους παίκτες -ή μάλλον το αποτέλεσμά τους- θα κρίνει εν πολλοίς πόσο θα μειώσει η ΑΕΚ το χρέος των 8 εκατ. ευρώ.

Κι επειδή κάποιες εξ αυτών έχουν πάρει ήδη δικαστικό δρόμο απειλώντας με κυρώσεις (αφαίρεση βαθμών) την «Ένωση», προτεραιότητα δίνεται στις περιπτώσεις των Σάχα, Βάργκας και Αλεξόπουλου.

Μπορεί λοιπόν στον Αργεντινό γκολκίπερ να οφείλονται τα λιγότερα χρήματα της συνολικής οφειλής των 250.000 ευρώ περίπου (40.000) ωστόσο το γεγονός πως την προσεχή Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή του στην ΕΠΟ οδήγησε στην απόφαση να γίνει συνάντηση με τον εκπρόσωπο των τριών.

Εκεί όπου του κατατέθηκε πρόταση συμβιβασμού για κάθε περίπτωση ξεχωριστά (με προσφορά κάποιων χρημάτων μπροστά και των υπολοίπων με διακανονισμό) και πλέον αναμένεται η απάντησή του ώστε -σε περίπτωση που είναι θετική- οι άνθρωποι της ΑΕΚ να περάσουν στις επαφές και με τους υπόλοιπους μάνατζερ και παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x