Stoiximan Super League

Όλα καλά με Παυλή

Ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον αριστερό δικέφαλο (και λόγω των οποίων δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση) και το απόγευμα γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα στα Σπάτα. Τέθηκε, έτσι, στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν -σε αντίθεση με τους Λαγό, Μπουγαΐδη, που θα χάσουν σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας και τους Φούντα και Τσίτα που θα φορτσάρουν τις επόμενες μέρες για να το προλάβουν.

Ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον αριστερό δικέφαλο (και λόγω των οποίων δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση) και το απόγευμα γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα στα Σπάτα.

Τέθηκε, έτσι, στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν -σε αντίθεση με τους Λαγό, Μπουγαΐδη, που θα χάσουν σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας και τους Φούντα και Τσίτα που θα φορτσάρουν τις επόμενες μέρες για να το προλάβουν.

Κι αυτό διότι οι δυο νεαροί (την ώρα που οι Λαγός και Μπουγαΐδης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο) ακολουθούσαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή.

Όσο για τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους», προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (11:00), όταν και η προετοιμασία τους για το κρίσιμο δευτεριάτικο ματς θα μπει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x