Κύπελλο Ελλάδας

Σα να… αγχώθηκε

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με ομάδα Football League 2 ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε το πιο εύκολο απόγευμα. Όμως επικράτησε 3-1 του Αιγινιακού και ουσιαστικά τελείωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Γιάννου άνοιξε το σκορ, ο Έξαρχος ισοφάρισε ενώ ο Σαλπιγγίδης έβαλε ξανά την ομάδα του σε θέση του οδηγού και ο Φωτάκης διαμόρφωσε το σκορ. Ισόπαλοι Εθνικός Γαζώρου και Ξάνθη.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με ομάδα Football League 2 ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε το πιο εύκολο απόγευμα. Όμως επικράτησε 3-1 του Αιγινιακού και ουσιαστικά τελείωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Γιάννου άνοιξε το σκορ, ο Έξαρχος ισοφάρισε ενώ ο Σαλπιγγίδης έβαλε ξανά την ομάδα του σε θέση του οδηγού και ο Φωτάκης διαμόρφωσε το σκορ. Ισόπαλοι 1-1 Εθνικός Γαζώρου και Ξάνθη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά και ο Γιάννου μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Έξαρχος ισοφάρισε με κεφαλιά, για να έρθει ο Σαλπιγγίδης και να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού στο 22’. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο η ομάδα του Δώνη είχε την μπάλα στην κατοχή της, κυκλοφορούσε σωστά και έφτανε στην περιοχή του Ράπτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φωτάκης στο 62’, ενώ ο Δώνης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι σήμερα.



Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Σακελλαρίδης (46' λ.τ Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταίτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος, Κυρτέγος, Μήτρακας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (65' Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (65' Πέλκας), Λόρενς, Γιάννου.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Δηλγεράκης (Δράμας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x